28 November, 2008

21 November, 2008

Semn bun legat de freestyle !

Pe 17 si 18 noiembrie a.c. s-a tinut finala mondiala la freestyle football organizata de red bull, dupa ce, in 44 de tari au fost concursuri preliminarii (ca sa le spun asa) din care un singur freestyler trecea mai departe pentru marea finala mondiala care a avut loc la Sao Paulo in Brazilia.

Semnul bun de care va spuneam este faptul ca 3 televiziuni romanesti au dat la stiri cam un minut in care vorbesc despre aceasta finala, si asta mi se pare un lucru foarte tare avand in vedere ca in Romania sunt foarte putini freestyleri si acest sport nu prea este cunoscut.

Televiziunile sunt eurosport2, Realitatea, si sport.ro(cele la care am vazut eu..poate au fost mai multe)

eurosport2:

20 November, 2008

"Freestyle-ul meu" in viitor

Va voi spune cate ceva despre cum va arata show ul meu de freestyle in viitorul apropiat.
Dupa mine, freestyle ul inseamna in special show. Un show in freestyle nu inseamna multe trickuri de airmoves(airmoves demo) foarte grele sau combinatii lungi de acest fel, desi aceasta categorie a freestyle football este cea mai raspandita si populara datorita multitudinii de trickuri si combinatii posibile.

In show ul pe care incerc eu sa il practic si cred ca voi si reusi, variatia de trickuri este foarte importanta(trickuri de airmoves, sitdown si upper) dar mai ales trickuri care sa aiba un impact vizual cat mai puternic pentru publicul de rand(care nu realizeaza neaparat dificultatea unor trickuri care de freestyleri sunt foarte apreciate).

"Freestyle-ul meu" in viitor va fi cu totul special fata de ce exista in Romania(cel putin din ce am vazut eu pana acum) si in curand, voi demonstra asta prin clipuri pe care le voi pune aici pe acest blog, pentru ca toti sa le poata vedea.

04 November, 2008

Reportaj Freestyle Football pe gsp.ro

Interviul impreuna cu un clip filmat in aceeasi zi, despre mine si freestyle football pe site ul gazetei sporturilor:

superreportaj freestyle football

Vreau sa multumesc in mod special Oanei Dusmanescu cea care m-a intervievat, si de asemenea lui Andrei Crăiţoiu si Cristi Săndulescu.