27 January, 2012

Barcelona - Real madrid 2-2 retur in cupa spaniei

Un meci fabulos cu o prima repriza extraordinara pentru Barcelona si buna pentru Real, la finalul careia Barca conducea cu 2-0 - primul gol dupa o faza geniala facuta de Messi iar al doilea datorita unei executii extraordinare si putin norocoase a lui Dani Alves in prelungiri.

Cea de-a doua repriza a inceput cu o posesie foarte buna a Barcelonei, dar fara ca aceasta sa mai atace serios poarta lui Casilias. Pana la urma asta i-a cam costat pe catalani, pentru ca Realul se misca destul de bine, Ozil pasand decisiv pentru Ronaldo care face 2-1, si cateva minute mai tarziu, avand putin noroc la felul cum ajunge mingea la Benzema in preajma portii lui Pinto, drlibling de finete peste Puyol si 2-2.

O eliminare la Real spre finalul meciului, doua ocazii mari prin Messi si Pedro, cel de-al doilea trimitand din 8 metrii cu capul direct in bratele portarului, cand avea toata poarta in fata.
Returul se termina la egalitate, Barcelona se califica mai departe in cupa !

25 January, 2012

thought

uitandu-ma la clipu asta pe care l-am pus in postu precedent, imi dau seama ca tineam mai bine pe talpi atunci decat acum... You just got to love that part of the clip.. fur elise ..!! beautiful !

archives revealed very soon !

Zilele astea am revazut niste clipuri din arhiva de freestyle de pe calculatorul meu, am gasit niste chestii la care nu ma mai uitasem de multi ani... Chestii foarte tari din istoria freestyle-football si in curand le pun si aici....

Pana atunci.. va las cu o alta capodopera din arhivele personale. Merita sa il revedeti pe asta credeti-ma !

24 January, 2012

commercial - Chevrolet !! or not...

funny awesome see it ! now !! reclama marfa kterink misto !

19 January, 2012

real barca 1-2 in cupa Messi genial !

Barca revine dupa ce real inscrie si conduce la pauza cu un gol, desi nu jucasera nimic peste catalani.
Puyol - cap misto din corner 1-1, iar apoi Messi dovedeste de ce este un geniu al fotbalului aparte pentru ca stie si sa isi puna coechipierii in valoare intr-un mod stralucitor . paasa decisiva pentru Abidal care inscrie calm, simplu, cu sange rece.
Barcelona mult peste Real madrid inca o data !!!!

11 January, 2012

What The... kid girl domesticates lion.. :O

Daca nu e facatura (si nu sunt sigur ca nu e, chiar daca pare a naibii de reala faza) atunci este unu din cele mai tari clipulete/faze ever !
Confruntare fatala dintre o fetita si un leu. Care clipeste primul? :)

02 January, 2012