28 May, 2009

Free kicks / Folia Seca / lovituri libere executate de mine!

AL freestyler si freekicker ! ;)

7 comments:

  1. Precizia e impresionanta dar daca nu reusesti sa imprimi o viteza mami amre mingii degeaba.M-ar interesa daca poti sa ma ajuti cu un totorial cu subiectul sut din miscare si singur cu portarul.
    Poti mai mult dar roadele muncii tale sunt impresionate din nou.
    Bafta

    ReplyDelete
  2. nu stiu cat de bine se poate observa din imaginile acestui clip, dar te asigur ca la majoritatea loviturilor viteza a fost foarte buna, si cu siguranta destul de mare ca sa poata fi gol si cu un portar bun in poarta !
    Tutorial cu sut din miscare nu are rost, pentru ca daca stii sa executi de pe loc, e doar o chestie de exercitiu pana sa reusesti sa executi bine si din miscare. Cat despre situatia "1 la 1" cu portaru, nu exista tutoriale pt asa ceva, nu exista retete, pur si simplu depinde de feelingul atacantului, decizie de moment, citirea adversarului, viteza (daca o ai mai buna sau mai proasta).
    Merci pentru mesaj !!
    ALex

    ReplyDelete
  3. te cred ca mingea are viteza dar inseamna ca nu se vede bine...
    ms de raspuns si bafta in continuare

    ReplyDelete
  4. de esti asa bun cum de nu esti fotbalist ? :))

    ReplyDelete
  5. @ddd - am fost fraier, dar si descurajat de oameni din juru meu si chiar antenori care m-au vazut cand eram mic(la 12-13 ani). Mi s-a spus ca sunt prea mic si slab, cu timpul am constatat ca nu conteaza regulile comune ale celor din jur, si ca daca ai vointa si pasiune si iti gasesti talentul din tine, poti depasi bariere foarte multe cum ar fi de exemplu dimensiunea fizica redusa sau lipsa de forta masiva.

    ReplyDelete
  6. 12=13 ani e o varsta prea mica.Eu atunci deabea am inceput fotbalul, si pe la 14 ani am inceput sa ma dezvolt.Acum la 17 sunt cel mai inalt si destul de facut. In fine eu nu stiu cum sa fac sa ma vada un scouter cand joc si sa ma i-a macar in liga 2-3....
    as fi fericit daca mi-ai lasa un id de mess sa comunicam mai usor.
    Ms de sfat...mai exerseaza si tu pt. ca poti din cate vad sa dai si mai bine ( as fi curios sa vad ce faci cu mingea in joc..)
    O seara buna

    ReplyDelete
  7. lasa-mi tu idu tau aici intr-un mesaj daca vrei, si vbim.

    ReplyDelete