28 February, 2010

AL - Cum se face un AHMATW corect dpdv tehnic

Ttrickul Ahmatw (alternative hop mitch around the world) - l-am facut special pentru a arata unor freestyleri (mai mult unora decat altora :)))) se stiu ei/el :) exact cum trebuie sa arate corect din punct de vedere tehnic !
Este un trick considerat greu/peste nivelul mediu in freestyle, pe care am observat ca multi nu il fac corect, in sensul ca nu trec picioarele calumea peste minge in timpul executiei.

Cei mai multi spun ca necesita multa munca si antrenament ca sa fie stapanit calumea. Eh.. stiti cum e: unii cu munca, altii mai din talent/coordonare nativa. Unii stau un an intreg doar la trickuri de genu asta si tot nu le fac corect... ce sa-i faci ? asta e viata !!

Ei bine, iata! asa trebuie sa arate, mai baieti!... si fete ! :)


Al vostru, AL

8 comments:

  1. BA TU ESTI DOBITOC? ADIK TU LA FAZA ASTA VREI SAI ARATI LU RADU CUM SE FACE UN AHMATW? ESTI DUS FRATE

    ReplyDelete
  2. esti un geniu esti cel mai bun freestyler de la noi ( nooooooooot)
    nu stiu ce vrei sa demonstrezi cu asta dar oricat de "incorect" ar fi ahmatwul meu tot nu esti in stare sa il bagi in combo cum il bag eu ...
    te rog nu ne mai plictisi cu clipuri de genul asta si scoate si tu ceva calumea
    ma asteptam la mai mult din partea ta,avand in vedere ca nivelul tau de fs a ramas la fel ca acum 5 ani de cand te-ai apucat...tot 0

    ReplyDelete
  3. @mirel - daca prin mesajele astea ai vrut sa il aperi pe radu, NU TI_A IESIT DELOC!
    Hai sa iti explic, sa nu zici ca sunt prea ambiguu/sau subtil : TU AI ADUS IN DISCUTIE NUMELE "radu" - ASTFEL, AI ADMIS PRACTIC FAPTU CA EL ESTE CEL CARE NU FACE TRICKU CORECT ! doohhh...
    Si ti-am sters al doilea mesaj pt ca avea continut cu indemnuri satanice sinuicidale !

    @ radu - adica pardon, anonymous :
    am vrut sa demonstrez ca pot sa fac un ahmatw corect ! Si nu, nu as putea sa il bag in combo asa cum il bagi tu, pentru ca eu daca l-as baga, l-as baga facut corect, deci NU CA TINE !!

    Si la ultimul statement, nu are logica: cum sa te astepti la mai mult daca nivelu meu este 0 ca acum 5 ani (apropo, nu mai vorbi cretinitati, pt ca nu stii tu cand m-am apucat eu de fs, doar daca ti-a zis mache sau dinu ceva nu inseamna ca e adevarat) mai lucreaza la logica /rationament !
    semnat AL

    ReplyDelete
  4. daca te-as pune sa faci INCORECT amatw ahmatw nt nu ai fi in stare :))
    cred ca e nasol de tine,te-ai apucat de fs acum 5 ani cand erati numai 3 de acelasi nivel si sa vezi cum treptat au aparut altii care te-au depasit cu mult (vb aici si allround)
    in fine tu tine-o pe a ta...esti cel mai bun freestyler de la noi ;)) ca doar ai talent

    ReplyDelete
  5. pfff sunt inspaimantat gandindu-ma ca vine iarasi o avalansa
    Ai grija ce faci AL
    I hope you'll survive!
    Pana o sa ajungi tu sa bagi un ahmatw intr-un combo ca Radu.. oh boy oh boy , this will take some time
    Cum se face Skala nu ai un tutorial? Sunt curios sa vad cum se executa un Skala de la un geniu artistic ca si tine practicand acest sport de 5 ani
    Un talent ca tine mai rar
    Cand altii se antrenau 7h pe zi tie iti era ajuns doar 1 minut deoarece ai fost inzestrat cu un dar divin
    Cya o(^_-)b

    ReplyDelete
  6. in primu rand, anonimii lasi sunt niste anonimi lasi ! :)

    Allround nu m-a depasit nimeni, deci ma simt foarte bine, poate la airmoves hardcoreNT fara stil, la alea m-au depasit vreo 2-3 ! recunosc ! :))
    @ anonymous2 - ca radu N-o sa fac niciodata in combouri nu intelegi... pt ca nu imi place cum face el.. deci nu voi face niciodata astfel !
    apropo de asta o sa fac un articol aici despre freestyle-ul urat ! sa te uiti s-ar putea sa te intereseze !
    skala peste 2 saptamani poate un tutorial special pt tine ! asta daca imi zici cum te cheama si mailu ca sa ti-l trimit personal.
    hai PA !

    ReplyDelete
  7. da trimitemi-l mie zeule :))
    in fine,ce vorbeai de allround??? ca nu te-a intrecut nimeni ???
    stai sa ma gandesc,cred ca ar fi cineva...fabian e mai bun ca tine,ar mai fi si mache ...
    ti-am zis, faza e ca nu faci cine stie ce allround ca dificultate,adica daca sta cineva sa se antreneze cat de cat allround te ia.
    pe viitor vlad o sa te ia

    ReplyDelete
  8. Nushtiu de ce am accepat eu aici toate aceste comentarii de kkt, din partea unuia care cu ceva timp in urma m-a injurat in repetate randuri fara ca eu sa fi avut ceva cu persoana lui (evident se exclud comentariile care sunt strict legate de FS !) - da, este vorba de Radu.

    Si ar mai fi cate ceva de zis dar nu ma mai obosesc - si de acum incolo cred ca voi sterge alte comentarii care mi se pare ca sunt din partea lui.

    ReplyDelete