31 May, 2010

Ce inseamna un public "jos palaria" pentru un live performance !

Am avut recent un LP(live performance) de freestyle-football evident. S-a desfasurat in cadrul unui eveniment super mare si amplu de streetball; unul din cele mai tari si bine organizate concursuri de gen din Europa.
Vorbisem cu organizatorii cu cateva zile inainte, deci era ceva stabilit, un LP organizat, nu doar ma duceam ca in parc, si ce o fi o fi.. nu! moment anuntat - "Alex Demonstratie de Freestyle Football" !
Nu stiam la ce sa ma astept, deoarece acolo evident 99% din cei prezenti, concurenti si spectatori (credeti-ma, erau o gramada de oameni), erau 100% Basketball-lovers. reactia publicului era oarecum imprevizibila, si ma gandeam eu, independenta de acuratetea performance-ului meu, ei avand o inclinatie pur basketbalistica.
Cu ceva emotii (trebuie sa recunosc ca nici pana acum nu am scapat de emotiile de dinaintea unui LP) si cu toti ochii de acolo atintiti catre mine, am prestat cat am putut eu de bine, reusind un LP de care sunt foarte multumit.
Reactia publicului: SENZATIONALA! atat de entuziasmati au parut, deducand dupa tipetele si aplauzele lor spontane, incat dupa acest feedback, mi-am zis: "asta e LPul perfect!"
Niciodata n-am avut parte de o asa atmosfera si o asa atitudine deschisa pur si simplu pentru ceva nou si spectaculos de la vreun public de natura fotbalistica !
S-a anuntat freestyle-FOOTBALL si basketbalistii au zis WOW catre show-ul creat! Nu a contat cum se numeste! Pur si simplu vroiau entertainment, vroiau spectacol.
Asta este inca un exemplu pentru faptul ca un performance de freestyle-football poate avea loc in absolut orice mediu, atat timp cat este spectaculos si entertaining pentru publicul prezent!
Jos palaria! pentru toti cei prezenti la SportArena Streetball !
AL

2 comments:

  1. Salutare Alexandru,

    Adrian imi spune, sunt managerul site-ului www.presasportiva.com, din republica Moldova, vrem sa organizam si noi pentru prima data o competitie la Freestyle Fotbal.

    Accepti sa vii ca invitat special ?

    pentru detalii : presasportiva@gmail.com

    ReplyDelete
  2. V-am raspuns la adresa de email pe care mi-ati dat-o !
    Astept ceva detalii de la dumneavoastra !
    ALex

    ReplyDelete