05 September, 2010

Pregatire intensa..entertaining show BLA-bla-bla.. vorbe departe de adevar !!

Cica romanii au talent .. asa se aude in ultimele luni... o mediatizare masiva a unui show care nu e nici pe departe asa de ok/frumos/idilic cum se vede la televizor in fazele semi-finalei si finalei !
exemplu unui roman il voi arata aici.. de la care am tot receptionat, nu voit neaparat, semne, alarme!!! cum ca se pregateste un mare show de freestyle, si ca pregatirile sunt intense .. si sincer chiar ma asteptam la fapte serioase..
Pentru ca mai apoi sa vedem asta :


What the fuck was that ? scuzati-mi exprimarea! :)
numar slab foarte slab, pregatiri intense pt ce?.. poate ca erau la altceva nu la freestyle.
In primu rand foarte lent tot numaru ! Nu are dinamism pt public..
Tineti minte: comentez acest clip in special avand in vedere pregatirile intense care s-au anuntat... Sitdown-ul foarte banal, cand se intoarce cu mingea prinsa intre coapsa si gamba, mingea atinge pamantu - NASPA!(poate doar ideea e proasta de a baga acel element in numar)
niste x-overe si cross-uri care evident sunt incorecte ! (Oare lumea necunoscatoare de freestyle nu se intreaba: "hmm, de ce jongleaza mingea pe un picior baiatu ala,in timp ce picioru celalalt se agita undeva departe in spatele mingii? ")
Si cam atat dupa atata pregatire intensa.. doar atat la sitdown..??!!
Apoi airmoves.. daca se poate numi asa.. parca airmove-ul era baza in freestyle.. asta impresioneaza nu?.. si dupa atata pregatire, ma gandeam ca vedem macar un combo de 10-15 trickuri (sa nu zic nt-uri).
2 atws.. foarte tare WOW! un tatw cu multe jonglari intre.. jumate din public e deja adormit..Andra deja se gandeste la ce i-a gatit maruta acasa...Dansatoru la noua pirueta invatata si Moisescu la ce pitipoanca sa mai cheme la appropotv! :))))

Spre final apoteotic, faza cu sticla.. evident moment mort - pana pune mingea pe sticla cu mana...

CONCLUZIA: Romanii Au Talent ! E deja eroul lor ca le-a facut atata reclama punand acelasi titlu la toate clipurile (evident si vrand vizionari, doar nu conteaza ca cine acceseaza clipu l-a accesat doar pt ca vedea sintagma titlului, si poate ca dupa 5 secunde l-a inchis, pt ca vroia sa il vada pe Maruta.. sau pardon, pe Andra)

6 comments:

  1. haha, word, cam ai dreptate
    o lectura savuroasa
    mache

    ReplyDelete
  2. Multumesc mult !


    Vlad Batrinu

    ReplyDelete
  3. Thank You for your comments dear loyal viewers !

    ReplyDelete
  4. multumesc inca odata pentru ca imi faci reclama , te anunt eu cand ai sa ma vezi la pro tv ok ?

    ReplyDelete
  5. :))) tare comment al;)

    ReplyDelete
  6. maa rooog...
    oricum nt in lp nu prea se folosesc.
    -mie unuia mi-a placut reprezentatia... este pe muzica ...cat de cat ok.Normal ca mai trebuie lucrata insa este totusi doar un antrenament.La Tv sunt sigur ca va aparea mult mai bine...
    Bafta
    P.S.poate invata BTr ceva din ultimul tau clip vs floyd mayweather...si foloseste in LP-urile lui

    ReplyDelete