26 March, 2012

Despre viziunea asupra freestyle-ului a lui Xulescu(unu despre care voi mai vorbi)

Iata o etalare a maestriei in arta show-urilor de freestyle football pe vremea cand palle si skora se jucau cu mingiutza de cauciuc in nisip, sau cu cordonu ombilical de care erau atasati, asta daca ajunsesera la stadiul ala (unul din ei, cred ca nu):


O sa va spun acum parerea unuia care se considera deja freestyler adevarat... ca deh, doar face de un an, si s-a pus pe combouri hardcore no touch, astfel incat, daca il scoti din rutina combourilor bazate pe aceleasi 3-4 scheme, pe care le face in clipul lui de "one year" (apropo, ce obsedati sunt unii in a mentiona tuturor care se uita la ce fac ei, ca fac de 'atata' timp, probabail ca sa intelegem si noi de ce este doar dificultate in combourile lor, si nu si stil, lejeritate sau usurinta) cerandu-i sa faca alt combo de alte 5-6 scheme, mai usoare decat cele pe care le facea, are mari dificultati in a-l face.
Nu ii dau numele, pentru ca nici el nu l-a dat pe al meu la un moment dat al carierei lui internautice de freestyler (o sa credeti ca e ceva reciproc de respect... NU E! e o ironie subtila despre care nu spun mai multe acum)

El a zis asa, despre acel performance revolutionar in freestyle: "nu am vazut 2 trikuri calumea in clipul asta (in afara de talpi) daca nu iti cade mingea in 5 minute intr-un show nu inseamna ca esti profesionist =))"
 ??#$%&

Acum va arat alt clip:


Acelasi tip despre acest performance:"Amazing lp"

??#$% WTF!
Ceea ce face mister woo in lpul din anii '90 aproximativ, contine elemente de o dificultate mult mai mare decat ce fac astia doi in celalalt clip. Daca va uitati atent, puteti observa asta, chiar si daca nu sunteti foarte familiarizati cu schemele de freestylefootball. E doar un impact mai mare asupra publicului din cauza ca sunt doi, si ca isi dau 2-3 pase, si muzica este mai entertaining. Chestia e ca inteleg de ce ar fi fost impresionat Xulescu, daca unul din cei doi - Timo - facea niste combouri asa ca pe placul lui, care sa zicem ar fi fost mai grele decat ce face mister woo, dar ce sa vezi: comboistii, atunci cand au incercat sa faca un combo (adica ceea ce faceau cel mai bine si impresionant in clipurile lor) au scapat mingea dupa 3 miscari .

Concluzie pentru domnul Xulescu: Lp-ul lui mister Woo din '90, contine mai mult de 2 trickuri calumea, si chiar cu vreo 5-6 trickuri calumea in plus fata de lp-ul asta din 2009-2010 despre care el spunea ca e amazing.

No comments:

Post a Comment