02 April, 2012

Despre Xulescu, cineva care m-a dezamagit (partea a 2-a cred)

V-am zis acum ceva timp ca o sa vb despre cineva care m-a dezamagit, care si-a schimbat comportamentu etc.. ei bine :

ne-am cunoscut pe net, pasiune comuna, freestyle football, am inceput sa vbim, si pe mess am raspuns la ce intrebari avea omu, el fiind incepator. Chiar i-am si editat vreo 2 clipuri. Ultimul pe care i l-am editat a fost foarte misto pt ca si el evoluase si facea mai multe chestii misto.

In descrierea clipului el scrie asa: "Multumesc in primul rand persoanei care a editat clipul RESPECT"
Putin ciudat nu? adica multumesti cuiva PUBLIC, dar fara sa precizezi numele (sau porecla de pe net).Mi-am dat seama ca a apreciat intr-adevar editarea mea, si asta m-a bucurat. Dar ceva era acolo putin ciudat, si banuiam eu ceva... dar chiar credeam ca este prea mult acel lucru la care ma gandeam...

Si conversam pe mess: 
EU - "nu inteleg o chestie... daca tot vrei sa multumesti celui care a editat in mod public la descrierea clipului, de ce nu specifici numele?"
 el - "mah nush dar nu imi place sa public numele tau.  am si eu AMICI care nu te accepta asa pe tine ca fiind freestyler si iti dai seamea cum ar fi sa scriu:  a .. pai nu am habar sa editez un clip si i-am dat lui Al ca nah l-am vazut pe el ca e prietenos etc"

Am ramas putin uluit si socat dar nu foarte mult, pt ca eu cam la asta ma gandeam, atunci cand am vazut ca omite sa specifice numele meu desi mi-a multumit public.
Ganditi-va si voi... cam cum vi se pare treaba asta?
Ca sa intelegeti mai bine, el se referea la acei 'AMICI' care erau alti cativa freestyleri din romania
Imediat ce imi spune acele randuri, continua cu "ce ar vrea el sa faca in continuare la FS"  WTF ?!?! pana ii spun eu ca totusi nu sunt de acord cu faza de mai devreme si el continua:
"da dar dupa tot felul de comentarii a pai al e bun decat la football si editat clipuri (trikuri nimic) etc si sincer chiar sunt satul de certuri de genu asta"
De parca asta ar fi avut vreo legatura noima sau logica cu situatia de care vbeam ?!?!?

Mai tarziu: "numai ca nu vroiam sa ma cert cu nimeni pur si simplu"  Cat de idiot sa fii?
De ce s-ar fi certat cu cineva daca ar fi recunoscut acolo unde vedeau toti, ca eu i-am editat clipu ? Aia (alti cativa freestyleri romani) ar fi inteles: "aha, deci te intelegi bine cu AL, vbiti, iti editeaza clipuri, ala care ne enerveaza pe noi, ca e varza ca face de 15 ani freestyle, si tot praf e, doar cu coarda stie" (faza cu coarda care e total insignifianta, doar nu o mai face nimeni in RO, si doar cativa in lume)
Asta ar fi gandit aia in nemernicia lor, si din cauza asta poate ca nu ar mai fi vbit asa laudativ si frumos cu el (tipu in cauza despre care va vbesc)

Deci mai bine pastrezi ascuns faptul ca te intelegi bine cu mine(cel care ti-a editat clipuri si ti-a vbit frumos), fata de acei mai multi oameni din acest domeniu care te pot sustine, si cu care poti pastra o legatura, si ramai astfel in relatii de prietenie automata si complimentari gratuite de complezenta cu ei, dandu-ma pe mine la o parte (un singur om) fara nici un motiv solid, doar pt ca pe aia ii enerveaza fatza mea si "faza cu coarda"! pe care, apropo, v-am spus ca nu o mai face nimeni in RO ? :)
Nici nu stiu daca are rost sa ii spun numele, mai mult decat Xulescu...

FUCK THEM ALL ! ar spune un prieten intelept

1 comment:

  1. cam asa se intampla dupa ce faci bine la om :( pacat ca nu tia multumit cum trebe tia spus in fata 'ca nu te place' intrun anumit fel daca mie imi place sa fac freestyle si as avea o prietena care ar deranjao ias zi pa si pusy era un exemplu :P

    ReplyDelete