20 July, 2012

dupa RBSS 2012 - locu !! - bulversat

INCREDIBIL! la propriu! chiar nu imi vine sa cred ca cel care a facut asta chiar a facut-o, la adresa mea, niste caterinci ieftine si de clasa a 2-a... deci chiar nu ma asteptam la asta din partea lui... nu vad sub nici o forma rostul, logica, contextul in care vine vine aceasta magarie cretina de nimic...

CUm am spus, mie nu imi vine sa cred, desi foarte multi care l-au cunoscut pana acum pe acest individ din declaratiile lui si apritiile lui publice, spun ca se asteptau din partea lui, si ca nu ii surprinde deloc aceasta atitudine kkcioasa, de doi lei, care n-are nici o logica daca respectivu avea macar un minim bun-simt, simtul penibilului, si al realitatii unor fapte ce s-au intamplat. Fapte clare de necontestat care ar fi trebuit sa ii dea macar o minima abtinere de la orice infatuare.

Adica atunci cand ai o reusita, un castig care vine in urma unei conjuncturi si peste anumite detalii care de fapt nu te-ar fi pus pe tine intr-o lomina favorabila si mai ales nicidecum castigatoare, daca esti om cu bun-simt si cu caracter, stai in banca ta! taci ! si te bucuri in liniste de acel ceva pe care l-ai castigat desi stii ca ai fost ajutat si favorizat de anumite mici-mari detalii care fac totusi diferenta. Evident stii asta, daca ai un simt al autoaprecierii obiective in raport cu toti ceilalti din jur dar mai ales fata de competitorii tai directi in cursa respectiva - oricare ar fi ea.
Acest om sigur nu are aceste calitati.

Pot spune ca daca eram in locul lui, m-as fi simtit fericit, dar dezamagit de faptul ca stiam dinainte ca n-as merita sa fiu locul 1, si umil la gandul ca din cauza unor greseli conjuncturale, oponentul meu a fost privat de posibilitatea de a folosi una din cele mai bune arme ale sale in acel duel/confruntare.

Chiar sunt dezamagit... si trecusem peste supararea de a nu da tot ce am avut mai bun, lucruri aratate in toate precedentele randuri, dovedind ca eu sunt cel mai bun...
Si acum sa vad asta - aceste caterinci ieftine venite din nimic...

7 comments:

  1. Tin sa scriu aici pentru a nu fi nimeni dezinformat pentru ca observ ca asta incerci sa faci. Locul 1 l-am luat pe merit daca judeci prestatia amandurora din finala si nu am incalcat cu nimic regulamentu. Eu am fost sa intreb organizatorii daca am voie sa folosesc pixul si nu numai ca mi s-a dat voie dar am fost incurajat sa o fac! Din cate am inteles eu, regula era fara obiecte straine dar pixul era admis deoare ce a fost folosit in toate tarile la rbss. Inclusiv in finala 2008... Eu nu as fi riscat o descalificare daca nu as fi primit aprobarea. Daca tu nu ai fost lasat sa folosesti coarda e problema ta si a organizatorilor dar ti-am zis cum sta treaba.
    Si vreau sa te asigur ca daca nu foloseam pixul diferenta dintre noi era mai mare deoarece cu acel obiect am pierdut 20 de secunde din runda a2a si nici nu mi-a iesit! A fost o greseala folosirea lui pentru mine.
    Ar trebui sa recunosti ca ai fost invins macar acum cand este vizibil 100%. AI avut mai multe greseli. Eu am avut o prima runda perfecta si ultima foarte buna.
    Cat despre caterincile alea... nesemnificativ as spune dar au fost facute doar pentru ca mi s-a parut amuzant si nu am stiut ca o sa te superi din aceasta pricina. Cred ca percepem in mod diferit simtul umorului. Daca vrei fa un post pe beyond sa-ti zica baietii cine a fost mai bun(referitor la battle) fara sa pui eseuri itre rundele battleului in care sa spui cat de mult ai fost nedreptatit!

    ReplyDelete
  2. Observ ca esti extrem de naiv/neatent/nelucid in intelegerea lucrurilor si legate de ce am scris si legate de toata conjunctura concursului.

    un singur lucru deocamdata: in locu tau nu as mai raspunde la nimic, pentru ca dupa cum se intampla si la acest reply al tau, te afunzi si te faci si mai rau de ***

    Mai ales dupa ce ai facut kkturile alea de copii de clasa a 2-a - copii de clasa a doua au umor intr-adevar. si mai ales sa ai in vedere cine este si pozitia in care se afla, cel impotriva caruia faci chestiile alea

    ReplyDelete
  3. Invata sa pierzi si sa nu dai vina pe altii pentru insuccesurile tale. Lasii fac asta.
    Cu sau fara pix ai fost mai slab in finala si posturile tale incrancenate nu schimba situatia.
    Ai sa ajungi ca vadim cu paranoia asta ca toata lumea vrea sa te fure pe tine. Traiesti din impresia ca esti cel mai bun(si nu zic ca nu esti bun sau cel mai bun) si de aia TE-AI EXCLUS din comunitate. Trebuie sa dovedesti ca esti bun prin freestyle nu prin expunerea frustrarilor pe un blog.
    Sper sa schimbi asta si sa intelegi ca nu doar ceilalti sunt de vina. Daca o persoana iti zice ca esti cu capul nu o lua in seama. Daca mai multe persoane spun acelasi lucru e bine sa faci totusi un control. E o expresie si nu o lua cuvant cu cuvant ....

    ReplyDelete
  4. Si eu fac freestyle de ceva tim si tin sa-i dau dreptate lui Stefan. Esti bun dar trebuie sa recunosti cand ai pierdut.

    ReplyDelete
  5. @vasi - ai citit cu atentie exact ce am zis eu in articolul asta, sau ai citit doar comentariul lu Florescu ? vorbiti de a invata sa pierzi, dar el face anumite kkturi atunci cand a castigat...
    Ganditi !

    ReplyDelete
  6. AL pun pariu ca daca ai fi castigat tu concursul,reactia ta la caterinca lui stefan nu ar fi fost de asemenea anvergura...a incercat sa faca si el o gluma,altii au gustat-o,altii nu,a spus si el ca nu s-a asteptat sa t superi asa...nu mai fi asa de frustrat!

    ReplyDelete
  7. multi prosti rasar cnd regurgiteaza unu o imputiciune! Unde vedeti voi o gluma si atat in ce a facut florescu? practic nu avea noima cu pozele alea care ziceau ca Al sare coarda tot timpul cnd in concurs a facut o gama f larga de trickuri...!?!?!? uitati-va bah la tot contextul inainte sa vorbiti.

    ReplyDelete