14 April, 2013

NOU tutorial foarte smecher - folosind calcaiul si...

... este atat de tare incat nici nu are nume.. dar ce trebuie sa stiti este ca poate fi transformat acest element intr-o braziliana cu un singur picior:

4 comments:

  1. sal Al am 15 ani si de mai bine de o luna jumate fac freestyle .stiu sa fac atw in/out cross over head stall .chest stall shoulder stall ce micsare ar veni dupa atw si crossover?

    ReplyDelete
  2. foarte tare daca faci deja astea. eu ti-as recomanda sa incerci sa iti imbunatatesti astea pe care le stii, si sa faci mai multe atw la rand, si sa incerci sa faci toate schemele pe care le-ai invatat intr-o serie neintrerupta, adica fara sa cada mingea. Poate combini crossover, si apoi direct atw, sau atw-lovesti in sus-apoi crossover.
    Schema, apoi tii pe picior, alta schema, apoi o treci pe cap, si sa incerci sa le controlezi cat mai bine si cat mai lejer, pe scurt sa iti formezi un stil bun, relaxat.
    Ar mai fi schema htw(hop the world), urmeaza sa pun zilele astea un tutorial pentru asta. Este aceea in care lovesti mingea in sus, si imediat te duci cu celalalt pe deasupra ei cat timp mingea e in aer, si ajungi apoi sub ea, si continui sa jonglezi. Si tatw - vezi ca am facut deja tutorial despre schema asta.
    Bafta! Si astept mesaje de la tine despre cum progresezi si ce ai mai invatat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. am invatat htw o imbunatatesc trickurile pe ca le stiu si apoi trec la multiple atw .pot sa fac si double atw da cu o minge de tenis . si rar imi iese .am o minge adidas f50 x-ite papuci adidas puntero s.in schimb la air moves binisor la upper la fel si la sit pot sa fac crossoveru si inca unu in care jonglez cu picioarele incrucisate da nu jonglez mai mult de 20 in sit.la groundn moves ma descurc de minune 'dau urechi usor si alea alea.tu ce papuci ai .si cu orice papuci jonglezi la fel? dupa parerea mea tre sa ma obisnuiesc cu mingea ca e noua.la trickuri speciale invart mingea pa un pix si il tin in gura ca sean .iti dau mesaj cand mai invat un trick

      Delete
  3. Care e cea mai grea scema care o stii?

    ReplyDelete