03 May, 2013

Concurs | campanie publicitara care a implicat si freestyle-ul . ce s-a intamplat cu ea?

Acum aproximativ 2 luni de zile s-a lansat acea campanie de la Head and sholders in care se facea un fel de concurs de freestyle in care nu conta cat de bun esti si ce clip trimiti, terbuia doar sa trimiti un link catre un video de pe youtube cu care sa intrii in "concurs" si prin tragere la sorti puteai castiga o tableta si altele.
De asemenea puteai castiga si daca doar votai pe una din vedetele campaniei: Chipciu, Cornel de la Vunk(poate se scrie cu 'a' nu stiu) sau cel mai bun freestyler din Romania, campionul si eroul nostru :) Stefan Florescu.
Perioada de trimitere a clipurilor se termina pe 12 aprilie, conform regulamentului.
Am trimis si eu linkul clipului meu, pe mail catre adresa acestei campanii, in penultima zi a concursului, 11 aprilie, si totusi cipul meu nu a aparut acolo pe pagina concursului: http://www.prosport.ro/concurs/hs-10667747
Apar doar doua clipuri acolo in concurs, dupa cum puteti vedea

 De ce? ce se intampla? Din cate am vazut nu s-a anuntat nimic clar pe prima pagina a siteului. Mi-e greu sa cred ca doar doi oameni au trimis clipuri in acel concurs... AH! NORMAL CA NU, pentru ca eu sunt cel de-al treilea, deci cel putin inca unul a trimis link pt clip in concurs.
Pacat... era un mod foarte bun de a promova un sport nou in Romania, cum este freestyleul, daca acest concurs ar fi fost un concurs in adevaratul sens al cuvantului, adica sa fie un juriu care sa analizeze clipurile si sa decida un castigator, si nu doar tragere la sorti; in acelasi timp fiind facuta si campania celor care au organizat.
Poate ne lamureste si pe noi cineva... prosport pe site, sau pe facebook, sa le trimitem mesaje sa ii intrebam ce se intampla cu concursul. Poate ne raspund.

Cu greu am descoperit ca s-a postat un articol de catre prosport, in categoria "special" unde se anunta o lista de castigatori. Avand in vedere ca este o lista mai lunga, banuiesc ca este vorba despre castigatorii premiilor promotiei firmei respective care a organizat, deci nu e vb de tablete sau echipament pentru ca acelea erau in numar de 3 pentru votanti, si pentru cei cu videoclipuri. Nu stiu exact, pentru ca nu este specificat acolo: http://www.prosport.ro/sport-life/special/iata-castigatorii-concursului-h-s-freestyle-competion-10763993

No comments:

Post a Comment