08 January, 2017

Nou practicant foarte bun de freestyle football in Romania - Sorin Tatar

Nou practicant foarte bun de freestyle football in Romania - Sorin Tatar. -- video cu el la finalul articolului --
Si aici nu ma refer neaparat la nivelul lui allround actual, pentur ca inca este mai in spate decat alti freestyleri din Romania, desi si aici ar fi de discutat, pentru ca ceilalti sunt "morti" din punct de vedere al activitatii de freestyleri. 

Din cate stiu doar Stefan Florescu este activ dar nici el nu e in tara, parca.
In cazul lui Sorin, ce este remarcabil este nivelul lui raportat la conditiile, tara, si timpul pe care l-a petrecut ca si practicant de freestyle football - arta de a jongla cu mingea. Progresul lui este incredibil pentru o tara in care activitatile legate e freestyle si popularitatea actuala a acestui sport traieste mai mult din amintiri ale unor clipuri si evenimente trecute de cativa ani. 
-- video cu el la finalul articolului -

De aceea am si ales sa il promovez de cate ori am avut ocazia si chiar sa il iau alaturi de mine la niste reprezentatii LIVE la evenimentele la care am putut face asta. Ca sa fie o motivatie in plus sa faca asta si pentru ca am vazut ca se descurca foarte bine!

Exista evenimente mai mici sau mai mari, dar trebuie sa le cauti, sa te promovezi foarte mult prin clipuri si aparitii chiar fie ele si pe strada cu show-uri live sau in parc pentru ca lumea sa te vada.

Iata un clip in care se vede progresul lui foarte tare de cand s-a apucat de freestyle(cam un an jumate):
-- click pe poza pt video --

No comments:

Post a Comment