20 January, 2018

Cum sa faci Videoclip de SUTURI KNUCKLEBALL cu cel mai ieftin SMARTPHONE si o minge

Cel mai ieftin mobil SMART si o minge sunt tot ce iti trebuie sa faci un videoclip de SUPER SUTURI KNUCKLEBALL

Copiii/tinerii din Romania pasionati, cica, de jocul cu mingea, cu care am interactionat de-a lungu timpului in ultimii 5 ani de cand fac videoclipuri #invatafreestyle spun ca scuza tot felu de chestii din cauza carora nu fac clipuri cu scheme/executii cu mingea.

Asa ca am vrut sa va arat ca se poate cu absolut minim de resurse(video mai jos)! Nici camera video nu va trebuie! Tot ce va trebuie este un Smartphone, cel mai ieftin si prost 5Mp (foto) si o minge! 
DAR TREBUIE sa iesi acolo afara si sa te joci cu mingea de fotbal! Iti trebuie placere, pasiune ceva determinare si concentrare ca sa faci ceva tare cu mingea!

Cei din Romania spun tot timpu : "vrem tutorial!" "fa si un tutorial la suturile astea" dar ei fac asta din scaun sau din pat exact cu acel smartphone in mana - DOAR CA MULT MAI SCUMP, al multora dintre ei, decat cel folosit de mine la clipul acesta - 
E si trist si de ras in acelasi timp! 
Cum sa tot ceri tutoriale cand nimeni nu sprijina si nu incearca sa sustina cresterea acestei comunitati de oameni care sa faca videoclipuri cu mingea in Romania?! Daca nu iesiti afara?!

Iata clipu meu! CELE MAI TARI SUTURI KNUCKLEBALL cu CEL MAI PROST IEFTIN smartphone!
Facebook.com/AlexFreestylePage 

No comments:

Post a Comment