30 April, 2009

Demonstratii de Freestyle Football la finala Cupei McDonalds intre universitati

Astazi, 29 aprilie, am fost pe la terenul de fotbal de langa facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, unde a avut loc finala Cupei Mcdonalds intre universitati. Dar nu pentru a juca fotbal, ci pentru a arata niste freestyle football publicului de acolo, in numar destul de redus din pacate.

Am inceput sa ma 'misc' pe acolo pe langa teren inainte ca finala sa inceapa, si deja privirile au inceput sa se indrepte asupra mea. Am avut si ceva noroc pentru ca acolo erau prezenti cei de la televiziunea TVRM pentru a filma meciul finalei, care s-au aratat extrem de impresionati de trickurile pe care le faceam eu si fratele meu, Andrei, si care chiar au fost dornici sa consume o parte din pelicula de filmare pentru a captura miscarile spectaculoase facute de noi.

Dupa ce deja cam toata lumea de acolo observase acel mic show pe care il creasem pe marginea terenului, parca se schimbase ceva; sper sa nu exagerez, dar principala atractie de acolo, nu prea mai era marea finala a cupei Mcdonalds.
Majoritatea celor din tribune erau 'cu fotbalul' , categorie care de multe ori ma cam enerveaza prin intrebarile pe care le pun, cand ma vad facand freestyle, parca ofticandu-se ca desi sunt 'fotbalisti', au sanse infime sa reuseasca sa faca ce fac eu. Totusi, aici nu s-a intamplat deloc asa, lucru care m-a incantat cel mai mult pe ziua de azi, ei adresandu-mi laude si incurajari de genu: 'bravo frate', 'super tare', 'esti meserias'...

Am reusit sa intru in vorba si cu unul din organizatorii competitiei, si ne-am inteles ca eu sa fac o mica demonstratie de freestyle, dupa finala, inainte de premierea echipelor.
Muzica incepe sa se auda puternic, intru pe teren si fac un numar complet de trickuri de freestyle, un numar aproape perfect, care se pare ca i-a incantat chiar si pe membrii echipelor care tocmai jucasera finala.

Uneori oamenii din Romania nu sunt chiar asa rai, si arata ca pot fi deschisi la lucruri noi.
Poate ca civilizatia nu este chiar asa de departe de noi !

No comments:

Post a Comment