11 December, 2009

Astia sunt. niste 'freestyleri' ROMANI. demonstratie de penibilitate

Genu' cocalarului penibil sigur va indragi la maxim acest clip, care s-ar putea sa se vrea a fi de freestyle, dar cred ca nimeni nu stie ce draq e ! nici macar aia care l-au facut!
In jumate din clip se vorbeste despre unu 'AL' ... stiti ca si astia de prin strainatate de la talkshow uri, cand nu le mai vin idei, fac referire la anumite persoane, chiar daca se vrea a fi un misto, de exemplu despre lady gaga.. toata lumea stie ce inseamna asta, si de ce se face chiar si tentativa aia de misto LA ADRESA ANUMITOR PERSOANE !

Vad ca le place sa se posteze pe net purtandu-se sau vorbind(in fata sau in spatele camerei) care mai de care "mai frumos".

Cand betivanu ala incearca sa il imite pe AL, pentru un motiv care imi scapa toti ailalti betivani de p'acolo incep sa rada... probabil trebuie sa fi cel putin la fel de 'dus' ca sa intelegi sau macar sa razi la asa ceva!
Trebuie sa mentionez ca nu cred ca erau toti la acelasi nivel (ma refer si la cel de betie si la cel de penibilitate), eu totusi incerc sa imi pastrez parerea buna pe care o am fata de cred ca o singura persoana de acolo (eram tentat sa zic doua).
asta e: http://www.youtube.com/watch?v=1EACSKukx90
Cat de prost sau penibil sa fi ca sa il mai si postezi pe un forum international de FS ??!!
mirel, io ca sa fac misto de tine sau o kterink mare de tot la adresa ta, si aici ma refer la una buna de tot nu ca ce ai incercat tu sa faci, imi este extrem de simplu: tot ce trebuie sa fac este sa postez un clip de-al tau(nu poate fi numit clip, da' sa zicem) si sa zic "asta e mirel" ! :))

No comments:

Post a Comment