19 December, 2009

LOWER STUFF FROM ME !!

enjoy..
Asta este pentru toti aia care se chinuie de 2 ani sa faca doar hardcore cu ahmatw si au un stil de kkt, si care nu pot sa faca live nici pe departe ce fac in clipuri...
Iata lower de la un freestyler care nu se concentreaza aproape deloc pe aceasta categorie !!!
despre mine este vorba ! :)
cele mai elocvente sunt acele prime combouri facute "in a heart beat" adica aproape fara antrenament... ma intreb daca ma tineam de air asa cum fac anumiti "zei" din ro , oare la ce nivel ajungeam... si bineinteles ar fi fost si stil pe langa nivelul f bun!!

 sau asta pt ca pe yt s-ar putea sa nu mearga ok -

@ radu(klusher) care am vazut ca mi-a lasat deja comment: cu asta nici nu ar trebui sa vorbesc pt ca el nu e freestyler de fapt.. e doar o masina de sarituri pe langa minge.. face 3 ahmatw uri la rand dupa filmari de luni de zile, cu care nu obtine absolut nimic, si pe care nici macar nu le poate face intr-un show live - S_A VAZUT LA CONCURSUL DE LA BOTOSANI (in curand mai multe despre asta)
de fapt ce vorbesc io de ahmatw uri?.. pai asta nu a putut live sa faca nici macar un combo de 10 scheme, si cica el e bun la lower.. :))))
S-A facut de ras total la concursul de la Botosani !!! nush de ce a mai facut si upper si sitdown :)))))))) nici macar nu a avut inteligenta sa isi dea seama ca facand si alea intr-un hal oribil evident, nu a reusit decat sa traga in jos LP ul calitativ vorbind !!
Si mai erau unii care ziceau ca e cel mai bun in RO la airmove.. ar fi trebuit sa se duca acasa sa stea inchis dupa prestatia pe care a avut-o live, JENANTA !!!

3 comments:

  1. foarte tare.... un fel de best of.... foarte tare... i like it!!! bv`o AL, ca intotdeauna, ne surprinzi placut~!

    ReplyDelete