20 April, 2010

despre Messi din nou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

N-am mai zis nimic de messi de ceva timp desi au fost cateva meciuri in care in continuare si-a facut treaba si a dat goluri, si a facut faze uimitoare - nu shtiu daca v-am zis dar Messi este jucatorul meu preferat deoarece demonstreaza ca maiestria, tehnica si inteligenta in joc pot invinge categoric toata forta bruta din fotbal.

Baiatu asta nu se opreste. Nu glumeste deloc. s-ar putea sa ajunga si el ca Pele sa marcheze peste 1000 goluri (asa a zis pele ca pt a putea fi comparat cu el, messi trebuie sa dea ca el peste 1000 goluri)

Pe 6 aprilie Barca juca acasa cu Arsenal, dupa ce in turul sfertului de finala Champions League fusese 2-2 pe Emirates.
Poate cea mai buna prestatie pe care o poate face vreun jucator intr-un meci de fotbal a avut-o Messi atunci.
Hattrick in prima repriza pentru Lionel cu niste goluri splendide - 3-1 la pauza.
Jucatorii de la Arsenal erau la pamant!
Dupa ce deja facuse mai mult decat isi poate dori un jucator intr-un meci de Champions League, si asta doar in 45 de minute, Messi mai are o reusita in minutul 88 demonstrand ca este cu siguranta cel mai bun jucator al lumii !!

Si pe Santiago Bernabeu, dupa doar 4 zile de la avalansa de goluri de pe Camp Nou, reuseste sa marcheze si impotriva celei mai mari rivale a Barcei, dupa o pasa geniala a lui Xavi. in final: Real - Barca 0-2 Marele C.Ronaldo nu a reusit decat vreo doua faze in prima repriza dupa care se dadea accidentat, ramanand totusi pe teren, continuand cu o prestatie modesta nereusind sa il 'faca' pe Pique - cel care l-a oprit de fiecare data pe portughez.

Asta-seara Inter - Barca !!
Sunt sigur ca Murinho se va apara cam tot meciul si in final Barca va reusit sa invinga cu 1-0 sau 2-0, dar cine stie... "mingea e rotunda" "si ei au tot 2 picioare" "nici un meci nu seamana cu altu" si toate chestiile astea :)))

PS: Messi da gol in prima repriza ! :)

1 comment:

  1. Ca tehnica in regim de viteza cred ca e cel mai bun fotbalist pe care l-am vazut. Si Cristiano Ronaldo e tehnic, dar el se bazeaza mult pe un fuleu superior in dribbling. Ca fotbalist, Cristiano Ronaldo mi se pare mai complet dar il prefer pe Messi pentru caracterul sau. Recent i-a dedicat Gheata de Aur mamei sale, pe cand CR si-ar fi dedicat-o lui insasi in narcisismul sau :)

    ReplyDelete