06 October, 2011

Nu am patat imaginea lui Stefan Florescu !!!

Am postat acum cateva zile un post cu titlul: "cica asta e cel mai bun freestyler din romania" in care adaugam intrebarea - "voi ce credeti?" si am pus fereastra video cu unul din show-urile recente live ale lui Stefan Florescu, postat chiar de el pe youtube.

Peste cateva zile de la postarea mea de care va vorbeam, incep sa vina niste comentarii, si cand ma uit la vizitatorii din ultima zi, constat ca erau vreo 160. Ciudat! ma gandesc, pentru ca de obicei am mult mai putini vizitatori.
Intai voi vorbi despre comentarii, si voi explica ce m-a deranjat foarte mult si ce mi s-a parut penibil, exagerat si aiurea.

Printre comentarii:
"Vrei sa insinuezi ca esti peste el la LP-uri?"
"Cand o sa ajungi la fel de bun ca Stefan atunci sa mai comentezi aiurea . Si cand o sa ajungi pe locul 3 la concursul mondial de FF ca el atunci sa deschizi gura"
"Al, de ce comentezi aiurea? Stefan si-a dovedit calitatile nu doar la Romanii au talent, ci si la Praga unde ne-a reprezentat tara. Timp in care/ tu ce faceai? Incercai penibil sa ii patezi numele prin clipurile tale de pe youtube."
"Alex tu esti bun in felul tau...daR!...STefan e ORIGINAL!!!...are foarte multa imaginatie!...si scuzama nu te COMPARI CU Stefan..iti da clasa!"
 "cred ca vrei sa-i patezi numele lui Stefan pt ca il invidiezi. (...) sincer am mai vazut tipi care fac aceleasi chestii ca si tine. Ceea ce il deosebeste pe Stefan de tine este urechia lui muzicala"

 In primul rand, eu nu l-am comparat pe Stefan Florescu cu mine, si nu am spus ca eu sunt mai bun decat el la freestyle. Ce am scris eu nu este un articol, nu cred ca se poate numi asa, din moment ce nu are decat titlu si clipul, si nici o parere, opinie sau afirmatie din partea mea.

Titlul acelui post denota faptul ca 'lumea', sau multi oameni, vorbesc/spun ca acest anume Stefan Florescu, este cel mai bun freestyler din Romania. Hai sa zicem ca cel mult acest titlu ar putea sa insinueze ca Stefan Florescu nu este cel mai bun freestyler din Romania. Ok! Sa zicem ca asta am zis/vrut sa zic. Si ce e cu asta? Nu am dreptul sa zic ca Stefan Florescu nu este cel mai bun freestyler din tara? Ba da, normal ca am, si nu e deloc o chestie pentru care ar avea cineva motiv sa se supere sau sa spuna ca prin asta ii patez numele lui Stefan. Asta ar fi doar o parere legata de calitatea lui ca freestyler in Romania, venita din partea altui freestyler.
Si mai mult decat atat, eu zic ca am fost extrem de corect cand am decis sa ii postez cel mai recent liveperformance, pe care chiar el l-a postat la el pe canalul youtube, pentru ca astfel, nivelul lui ca freestyler este la vedere pentru ca toata lumea sa isi faca o parere despre asta. Lumea poate considera ca ce a facut el acolo este foarte tare, si il poate aprecia pentru asta.

Nu e ca si cand as fi zis ca Stefan Florescu a avut un demo de freestyle recent in care a fost varza si i-a cazut mingea de 10 ori, si a cazut si de pe scena. Daca as fi zis asta si nu as fi aratat nici un fel de dovada ca ar fi fost asa, si nu e cazul, atunci da, ar fi putut fi considerat ca eu vreau pur si simplu sa spun lucruri neadevarate si false pentru a incerca sa imi bat joc de el, sau sa ii patez imaginea cum zic unii.

Si sa fie clar: Eu NU i-am patat numele lui Stefan Florescu niciodata! Nici in acel post, si in nici un alt clip de pe youtube cum spune un idiot - aia chiar m-a facut sa rad.

Explicatia pentru asa de multi vizitatori pe blogul meu este simpla, si o banuiam dinainte sa am confirmarea: Stefan Florescu ar fi postat undeva pe un cont a lui de pe un site de socializare un mesaj in care zicea :
"Un anume Alexandru Stan(zis si AL) se crede cel mai bun freestyler din Romania"
 "se crede prea tare si vorbeste aiurea despre mine "
"AICI ESTE ULTIMUL ARTICOL DESPRE MINE PE BLOGUL LUI" si dadea linkul catre postul respectiv si indemna oamenii "SI DA UN COMENTARIU CU PAREREA TA... cine e mai bun? eu sau el?"
Deci daca si el a insinuat eronat ca eu vorbesc aiurea despre el, atunci ce sa mai zic..? Care sunt acele vorbe aiurea despre el? unde sunt? 
A zis ca eu ma cred cel mai bun freestyler dar eu nu am zis asta! 
Si in final el a pornit comparatia dintre mine si el, indemnandu-i pe cititori sa spuna care e mai bun.
Acum si aia de la el, care au ajuns la postul de pe blogu meu, daca ar fi gandit ci citit si analizat exact faptele, ar fi vazut ca eu nu am zis chestii aiurea despre persoana lui. Cel mult, puteau sa isi spuna parerea cum ca el ar fi cel mai bun freestyler din Romania pentru ca doar asta era ideea postului meu, dar in schimb, ei au inceput sa spuna alte chestii pe care le-am mentionat mai sus.

Dar dupa toate astea, daca stau bine si ma gandesc, faptul ca din 200 de vizitatori care au ajuns la postarea mea de la contul lui, doar vreo 10 au fost cei care au comentat aiurea, procentul este unul foarte pozitiv! :)

Sper sa citeasca cineva mesajul asta, pt ca daca aia multi de la Florescu nu intra decat pe postu ala, la acest articol iar o sa am doar 10 view uri ! :))

Va salut !
AL

2 comments:

  1. incearca sa schimbi culorile ca iti omoara vederea...

    ReplyDelete
  2. Eu abia acum am vazut acest post. Chestia e ca, de obicei comunicarea virtuala cam deformeaza realitatea. Titlul pe care l-ai pus tu "Cica asta e cel mai bun freestyler din Romania" a fost inteles gresit. Eu personal am inteles titlul ca fiind o ironie adusa lui Stefan si probabil ca si el a inteles acelasi lucru. Am citit si postul tau mai nou si probabil ca Stefan si-a dat si el seama de faptul ca nu incercai sa-i patezi numele. Cred ca titlul a fost de vina si l-a determinat pe Stefan sa posteze si el pe facebook blogul tau(eu am aflat de el de acolo). Cert este ca nu au rost astfel de discutii. Poate ca daca si tu te duceai la Romanii au talent, treceai cu siguranta mai departe. El a avut norocul de a deveni cunoscut tocami prin aceasta emisiune. Iti spun din experienta mea personala ca nu e placut sa stii ca si tu poti face aceleasi lucruri ca altul si cu toate astea nu ai cum sa te afirmi sau mai bine zis nu gasesti calea pentru a face acest lucru. Pana la urma nu conteaza parerea nimanui si nu conteaza cine este mai bun pt ca nu e un sport foarte raspandit in Romania, dar tu, impreuna cu ceilalti practicanti veti putea insufla aceasta pasiune si necunoscatorilor. Make love not war :)

    ReplyDelete