26 September, 2011

Cica asta e cel mai bun freestyler din Romania...

VOI CE CREDETI? (voi aia 1568 de vieweri ai blogului meu)

24 comments:

  1. wow ce subiect interesant ..Vrei sa insinuezi ca esti peste el la LP-uri ?!

    ReplyDelete
  2. da alex sigur ca nu este mai bun dar asta este prog de la "romanii au talent" si sa preg mult

    Download: eType1.com/f.php?FwZvv9

    ReplyDelete
  3. @ fanutau - wow ce nume interesant, si site-u si mai interesant...

    "subiect interesant" ? :))) unde vezi tu subiectu? e doar un clip...

    ReplyDelete
  4. Alex , la acest Stefan Florescu nu ai ce vedea sincer :-? Nici un combo mai complicat nimic :| LATW GRESIT :| de neconceput . Si in privire cu " Cel mai bun din Romania " sa fim seriosi la orice poti sa il faci : sitdown , airmoves , la stil la tot . Si inca un fapt , el nu facem mai multe numere decat ala de la romani au talent il repeta peste tot , de neconceput x(

    ReplyDelete
  5. Stefan dovedeste oriunde emrge ca este bun ! Nu doar bun ;) Foarte bun. Respect !

    ReplyDelete
  6. Cand o sa ajungi la fel de bun ca Stefan atunci sa mai comentezi aiurea . Si cand o sa ajungi pe locul 3 la concursul mondial de FF ca el atunci sa deschizi gura .

    Toti se cred nambar oan .

    ReplyDelete
  7. Al, de ce comentezi aiurea? Stefan si-a dovedit calitatile nu doar la Romanii au talent, ci si la Praga unde ne-a reprezentat tara. Timp in care/ tu ce faceai? Incercai penibil sa ii patezi numele prin clipurile tale de pe youtube... daca tot esti asa bun de ce nu ai trecut tu de preselectie la Romanii au talent? iti dau eu raspunsul: pentru ca tie iti lipseste : Stilul, gratia si prezenta scenica. Stefan print-un simplu LP iti depaseste cu mult orice clip de al tau la care te chinui cateva saptamanii bune . Alex, lasa invidia ca te faci singur de ras!!!

    ReplyDelete
  8. Alex tu esti bun in felul tau...daR!...STefan e ORIGINAL!!!...are foarte multa imaginatie!...si scuzama nu te COMPARI CU Stefan..iti da clasa!..;))..nu-i nimic personal..PACE!!!

    ReplyDelete
  9. Draga "AL" esti cam plin de tine si sincer, cred ca vrei sa-i patezi numele lui Stefan pt ca il invidiezi. S1nBoYStreeT are dreptate....stefan are gratie si prezenta scenica. Pana la urma nu conteaza cate trick-uri faci ci felul in care te prezenti si sincer am mai vazut tipi care fac aceleasi chestii ca si tine. Ceea ce il deosebeste pe Stefan de tine este urechia lui muzicala...faptul ca sincronizeaza foarte bine muzica cu trick-urile pe care le face iar acest lucru este foarte greu de realizat. Inca ceva...tu ai cerut parerea altora in ceea ce-l priveste pe Stefan iar mai sus Fanu'Tau si-a exprimat-o iar tu ai reactionat aiurea si l-ai cam luat peste picior pe tip. Eu cred ca daca nu poti face fata criticilor ce-ti sunt aduse atunci nu mai cere parerea nimanui. In plus, lasa-i pe altii sa te laude sau ce, ti-au murit laudatorii? In fine, ca sa-ti raspund la intrebare: eu cred ca Stefan este cel mai bun freestyler din Romania sau cel putin mai bun decat tine...dar nah...asta este doar parerea mea :)

    ReplyDelete
  10. WOHOO !! 5 comentarii intr-o ora.. si 10 in total. Devin popular... sau sa fie altu motivu..?1? interesant ca intr-o ora sau mai putin, au venit 5 mesaje, de la unii care s-au trezit (sau au fost treziti:)) ) sa il sustina pe florescu in "duelu" cu mine, duel care nici nu exista, cel putin nu in postu asta.
    Si ati adus in discutie niste chestii total nefondate si venite din neant, deci e clar cum sta treaba cu laudatorii... macar ai mei nu o fac orbeste... dar si asta vine din prostie cred... asta e

    ReplyDelete
  11. chestii venite din neant ai adus si tu in legatura cu Stefan ..si tu o faci din prostie !Crede-ma :D incepi sa ai un inceput de "a suferi" in freestyle ..
    Bafta

    ReplyDelete
  12. Nu se intelege nimic din ce ai scris tu mai sus! Eu iti propun sa te mai cizelezi si tu un pic (cauta cuvantul in doom)...mai cieste si tu carti ca vad ca ai un vocabular cam limitat. Nu stii sa te exprimi si nici sa formulezi contraargumente la ceea ce au scris cei de mai sus!

    ReplyDelete
  13. ia zi mai "Alexa" ce nu ai inteles? Nu te mai da mare intelectual ca sincer nu ai nici o treaba cu nimic.Omule ia-ti o lumanare si du-te in subsol si fa-ti planuri pentru viitor si asa vad ca incepi sa faci reclame la cafele ..presupun ca ai bagat tare pe cafelele astea si de aia devenind prea agitat ..incepi sa te iei de anumite lucruri, sincer, cu care nu ai nici o treaba.
    Vad ca deja o dam pe alte nume ca sa ne laudam pe noi insine ca avem vocabular prea dezvltat ..so..what's the point?ai inceput sa nu mai intelegi simplele cuvinte sau ce?

    ReplyDelete
  14. "Alex , la acest Stefan Florescu nu ai ce vedea sincer :-? Nici un combo mai complicat nimic :| LATW GRESIT :| de neconceput . Si in privire cu " Cel mai bun din Romania " sa fim seriosi la orice poti sa il faci : sitdown , airmoves , la stil la tot . Si inca un fapt , el nu facem mai multe numere decat ala de la romani au talent il repeta peste tot , de neconceput x(" Ce ii place lu asta sa linga in fund un om!

    ReplyDelete
  15. "Alex , la acest Stefan Florescu nu ai ce vedea sincer :-? Nici un combo mai complicat nimic :| LATW GRESIT :| de neconceput . Si in privire cu " Cel mai bun din Romania " sa fim seriosi la orice poti sa il faci : sitdown , airmoves , la stil la tot . Si inca un fapt , el nu facem mai multe numere decat ala de la romani au talent il repeta peste tot , de neconceput x("
    buna parere. in sfarsit unu care stie cam ce inseamna reprezentatiile de freestyle.
    Voi cei care ziceti ca stefan are ureche muzicala, gratie si prezenta scenica, ce va mai place sa dati limbi in cur unui botosanean! :)) hilar de prosti astia care vbesc fabuland.

    ReplyDelete
  16. Pentru toti cretinii dar nu numai pt ei: cititi cel mai recent post scris pe blog.. stiu ca vi s-a dat doar linku postului asta (care apropo nu este un articol, dar ma rog, materia cenusie este putina) dar dati click pe butonu home si cititi.. mai multe despre toata penibilitatea asta curand.
    http://www.freestylewithal.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. @ 2faces Bai "omule" in primul rand nu sunt "intelectual" ci "intelectuala" (in cazul in care nu ai observat dupa nume ca sunt fata).
    In al doilea rand, traim intr-o tara libera si am dreptul sa-mi exprim opinia...si da...m-am luat de felul in care vb pt k mi-a raspuns la post (cel scris de "anonim" este scris tot de mn) si nu am inteles ce a vrut sa zica.
    In al treilea rand, nu m-am laudat pe mine insami.
    Btw...just so you know...nu beau cafea :)) si am planuri mari pt viitor...mai exact am un masterat de terminat :) aaa...si inca ceva am zis de stefan ca are ceva unic si repet: urechea muzicala si felul in care sincronizeaza muzica cu trick-urile....si ca sa 'sufar' un pic ca vad ca blog-ul se bazeaza pe acest principiu :))...imi dau seama de acest lucru pt ca am studiat timp de 4 ani pianul :)
    Inca ceva...(stiu ca o sa te iei de mine dar nu-mi pasa) nu se vorbeste asa unei fete :) Bye

    ReplyDelete
  18. Alexa e victima unui sindrom al carui nume nu mi-l amintesc. o well, sa-i uram insanatosire grabnica. poate ca pianul o va salva.

    ReplyDelete
  19. Al..esti foarte bun..ms ca ai facut canalul de youtube in cam 3 sapt am invatat crossover si atw la perfetie .iti multumumesc oricum.in leg cu stefan si cu tine..nu stiu ce sa zic..u pari mult mai relaxat la trickuri si asta e un avantaj.cred ca esti mai bun ca el dar nici el nu e varza ,trebuie sa recunoastem.

    ReplyDelete
  20. @ 2faces...esti un dobitoc! ce sf-uri visezi? n-ai avut ce sa mai zici si m-ai luat cu prostii d'astea...din cate vad ai citit tot postul ca faza cu pianul era mult mai jos de randul 3 :)) saracu de tn...tu chiar crezi ca am vreo intentie sa mint? whatever...pb ta ce crezi.
    @ high2 pl...cred k tu suferi cu capul... probabil k e ereditar. nu inteleg de ce te bagi u in seama...n-ai ce face?
    Nu ma mai obosesc cu blog-ul asta...pacat ca sunt atatia oameni incuiati la minte.
    Btw Al, chiar daca am zis ca esti fitos si ca nu esti mai bun decat stefan (asta consider eu si sper sa nu te sup) asta nu inseamna ca nu esti bun la freestyle football si ca nu te admir...totusi nu oricine poate face ce faceti voi...mult succes in continuare. :)

    ReplyDelete
  21. "Alex , la acest Stefan Florescu nu ai ce vedea sincer :-? Nici un combo mai complicat nimic :| LATW GRESIT :| de neconceput . Si in privire cu " Cel mai bun din Romania " sa fim seriosi la orice poti sa il faci : sitdown , airmoves , la stil la tot . Si inca un fapt , el nu facem mai multe numere decat ala de la romani au talent il repeta peste tot , de neconceput x("
    Al eu sunt acela care a scris acest comentariu , lasa si tu adresa de email publica te implor din tot sufletu Asa va rog ceilalti sa nu sa bage .

    ReplyDelete
  22. Merci alexa si Roberto pt comentariile decente.. Alexa, evident ca e dreptu tau sa crezi si sa spui ca stefan e mai bun decat mine. S-au spus niste chestii aici intre toate aceste comentarii, care sunt exagerate si neadevarate despre mine..
    Voi spune despre asta sa fie foarte clar pt toata lumea intr-un post nou aici pe blog in seara asta (joi 6 oct 2011)

    Adresa de mail o poti gasi la profilul de google, pe care il gasesti aici pe blog in side-bar ul din dreapta, sau ma mai poti contacta printr-un mesaj personal pe canalul meu de pe yt: youtube.com/alexandrual

    ReplyDelete
  23. Alex...acum vad de ce toata lumea zice ca ai un caracter infect...eu nu am nimic personal cu tine...dar asa este!
    p.s EU NU L-AM AUZIT NICIODATA PE STEFAN ZICAND CA E CEL MAI BUN DIN ROMANIA!

    ReplyDelete