14 September, 2012

Tutorial de freestyle - Sitdown Moves

Cateva sfaturi de inceput pt jonglerii/scheme din sitdown


3 comments:

 1. De unde pot cumpara si eu o minge ca cea folosita de tine in clip?E minge officiala de freestyle nu?Astept raspuns.Multumesc de video...te salut din Vaslui!

  ReplyDelete
 2. Ideea este ca nu exista "minge de freestyle" ! Este doar altfel decat mingile de fotbal.
  Este o minge Monta, nu se gaseste la noi din cate stiu eu. Si din cate am inteles, nici nu se poate comanda in Romania de pe site-ul celor de la Monta, pentru ca ei nu livreaza in Romania(cred ca asta e motivul).
  asta ar fi site-ul de unde iti poti comanda http://shop.montasoccer.com/balls - am incercat si eu acum sa intru acolo sa vad care e treaba, si se pare ca imi da o eroare cand incerc sa intru pe categoria "ordering" sau "shipping" ca si cum ar fi o problema cu site-u. Deci nu am mai multe informatii.

  Si inca o chestie - mie mi-a placut cel mai mult pana acum o minge adidas replica, era la vreo 80 RON dar eu am luat-o la reducere, era din aceea cu stele, neteda la suprafata cu material moale (o poti vedea in clipul meu airmoves demo, la categoriile freestyle, si in dreapta in side-bar aici pe blog il vezi) Si cam orice minge asemanatoare cu asta este foarte buna. Evident tine si de preferinte.

  Salut!
  Alex

  ReplyDelete
 3. Multumesc de raspuns!

  ReplyDelete