08 January, 2013

Incredibil dar perfect logic! Messi din nou cel mai bun !!!

Balonul de aur Fifa pentru cel mai bun jucator al lumii i-a fost acordat aseara pentru a 4-a oara consecutiv lui Messi !
Singurul jucator care are 4 Baloane de Aur din istorie!
Ultimii 3 la care se ajunsese in asa-zisa finala pentru marle premiu, au fost Messi, C Ronaldo si Iniesta. Castigatorul s-a ales in urma voturilor selectionerilor si capitanilor reprezentativelor nationale, si a unor membrii ai presei mondiale.

Iata ca din nou Messi este ales in defavoarea lui C. Ronaldo ca fiind cel mai bun, duelul si comparatiile dintre cei doi fiind arhicunoscute si interminabile, pana la un punct. Sau de fapt, dupa parerea mea, pana in mai multe puncte in care Messi a castigat, obtinut si realizat lucruri mai mari si mai apreciate de adevaratii cunoscatori ai fotbalului, de-a lungul ultimilor ani.

"Saracul" Iniesta, a avut de data asta cele mai mari asteptari si sperante ca ar putea sa castige el de data asta marele trofeu, pentru ca foarte multi spuneau ca desi Messi a fost foarte bun si anul asta, are deja 3 premii consecutive in ultimii 3 ani, si ca anul asta premiul ar putea sa mearga la colegul lui, Iniesta, care, si el, este un jucator senzational, cu o tehnicitate si viziune de joc fantastice.

Fanilor infocati ai lui Ronaldo, le spun sa stea linistiti; si Ronaldo "al vostru" e un jucator foarte bun, cu niste calitati incontestabile. Eu spun doar ca ar fi putut sa fie si mai bun, cu mai multe reusite concrete, si aici nu ma refer la goluri, ca are si el destule (desi multe banale), ci mult mai multe faze bune individuale si de echipa, daca ar fi avut de-a lungul timpului o atitudine mai pozitiva, mai modesta si mai putin delasatoare in momentele in care mingea nu era la el. Daca nu cauta sa ceara fault stand pe jos plangand si dand din maini asa de des, dupa multe contacte cu adversarii, si daca se gandea de mai putin de 268 de ori la cum ii sta freza, pe durata unui meci.


No comments:

Post a Comment