28 February, 2017

Super scheme in Herastrau - AL si Sorin Tatar - Antrenament freestyle football

Super scheme in Herastrau - AL si Sorin Tatar - Antrenament freestyle football
< VIDEO mai jos >

Sportul spectacol exista si in Romania, chiar daca foarte firav si nepromovat de televiziunile prea cretine ca sa promoveze si prezinte ceva misto, sa ajute la dezvoltarea unui sport nou cu un aspect foarte pozitiv care se poate incadra atat la spectacol/ show cat si la competitii sportive, cum este Freestyle Football!

Bine ca e la putere internetul, si l putem folosi din plin nu doar aiurea, pierzand gazul prost la giph-uri cretine si videouri virale de katerinka ieftina. :|

Alexandru Stan si Sorin Tatar au iesit in parc in Herastrau in Bucuresti la inceput de primavara pe finalul lui februarie, pentru a face un spectacol si a se antrena la aceasta disciplina foarte misto!

Fara sa intentionam crearea unui moment cu public, in timp ce ne antrenam, de cateva ori lumea ce trecea prin parc s-a strans si s-a oprit urmarind ceea ce faceam. Desigur a trebuit sa deturnam putin elementele de antrenament, pentru a face un mic show mai cursiv pentru cei prezenti. A fost foarte misto si am simtit o caldura care nu era doar de la soarele care batea pe noi ci o atmosfera frumoasa creata de cei care s-au oprit sa ne admire si sa se simta si ei bine privind ceva placut ochiului.
Asta inseamna freestyle football !

-- click pe poza pt video --

Alte videoclipuri super tari de scheme inedite aici: Super scheme cu mingea

No comments:

Post a Comment