20 February, 2017

Cretinitate de management de fotbal de Romania si ranchiuna - de data asta despre Dinamo

Cretinitate de management de fotbal de Romania - de data asta despre Dinamo

Am vazut cum Dinamo a schimbat antrenorul de curand. In sfarsit au scapat de Andone. 
Dar cat de cretin sa fii ca acum cand mai sunt vreo 4 meciuri pana la finalul campionatului regulat si ei esti pe 7 cu un loc sub playoff la cateva puncte de locul 6, sa te apuce trasnaia sa schimbi antrenorul ?!?!?! Ce dracu poti crede ca o sa poata sa faca un nou antrenor acum luand echipa din mers pe finalul campionatului cu 4 meciuri ramase, ca sa castige tot si sa speri ca aia din fata ta o sa piarda ceva ca tu sa avansezi un loc necesar ca sa intrii in playoff ??!

Este o cretinitate! Niciodata nu ai cum sa crezi bazat pe ceva concret si logic ca un antrenor venit acum din mers o sa poata sa faca mai mult decat ar fi facut Andone. Chiar daca sa zicem ca o sa vina unu nou care o sa bata in aceste 4 meciuri, nu este ceva ce se intampla pt ca e mai bun decat Andone si a reusit in cateva zile sa ii faca pe aia din echipa sa joace muult mai bine decat jucau cu Andone de acum bat fara emotii.. NICIODATA asa tceva! Asta daca ai cap si daca esti de bun simt si ai o decenta a rationalizarii si gestionarii unui club din pct de vedere managerial.

Dar la noi e profesionalismul lu peste. Si Andone ma enerveaza la culme cand aud ca s-a despartit amiabil de conducere ?! cum ma frate cand mai sunt 4 etape? de ce sa il schimbi mai ales cand inca mai are sanse de intrare in playoff ?!
Lasa-l sa-si faca treaba asa cu poate pana cand nu mai sunt sanse sau intra in playoff si dupa aia vezi ce faci mai departe!
Mutu si-a atins scopu si eu cred ca asta a vrut de mult. Andone cred ca stia asta. 

Inca un episod #98384 din fotbalul de cacat din Romania!

No comments:

Post a Comment