My Best Videos

Prezentare Freestyle Football - Arta de a jongla cu mingea!

   

Achieving what once felt impossible
poate cel mai bun si complex clip al meu

 

My Style AL Style ! 


Going back in time to "make it right"

   

Tribute to Michael Jackson
un clip Frumos pe care il indragesc poate cel mai mult pentru latura artistica

 


Secventa de abilitate si coordonare cu mingea si coarda, unica in Romania (si cred ca si in lume)


11-11-11 freestyle video - 'Let the apocalypse pass'

7 comments:

 1. e tare de tot esti fenomenal

  ReplyDelete
 2. Salut! Dupa ce am vazut un freestyler,probabil il cunosti a fost la RBSS (Dani Ailioaiei) , mi-a venit acel dejavu ca , mie chiar imi place , un sentiment ..cv..oricum dupa vreo 2 luni .si ceva a inceput sa mearga dupa antrenamente si perfectionari si chestii din astea .. m-am uitat s aici pe site , am perfectionat si mai tare .Ce vroiam sa iti zic este un trick "Kamalio" , nu prea imi iese , ai putea , cand ai tu o pauza acolo , sa faci un scurt tutorial ? Oricum Mersi!(anticipat) salut!

  ReplyDelete
 3. Merci de mesaj! ma bucur ca te-ai apucat de freestyle, si daca ai invatat deja anumite scheme, e foarte bine! SI tocmai pt ca zici ca stii cum e cu antrenamentu si ai vazut ca poti progresa exersand, atunci sigur iti dai seama ca si tricku asta, kamalio, ca si oricare altu, il vei face dupa mai multe incercari si exersari.
  Poate o sa fac un scurt tutorial la asta, dar nu stiu ce sfat as putea da care sa ajute intr-adevar, decat sa mentionez lucrurile evidente care se observa doar uitandu-te la schema facuta cu viteza normala. Si evident ca nu paote sa iti iasa chiar daca vezi detaliile astea, tebuie exersata si asta ca orcare altele. Oricum o sa fac pt ca e o schema foarte misto, si destul de grea pe care nici nu o stapanesc foarte bine.
  Salut

  ReplyDelete
 4. Scuze ca mai intreb ....dar care este cea mai grea schema care o ai ? care iti iese cel mai greu ..

  ReplyDelete
 5. fara scuze, eu chiar astept cat mai multe comentarii si ma bucur ca au inceput sa vina mai multe in ultimu timp.
  Nu stiu exact care e cea mai grea, dar cred ca cele de airmoves in care ocolesti mingea cu ambele picioare in aer fara sa o atingi - AHMATW(Alternativ Hop Mitch ATW) o vezi in clipu meu de freestyle cel mai recent la 0:36 si cele asemanatoare cu aia, si combinatiile de airmoves. dar mai sunt si chestia cu coarda care e grea si necesita coordonare ft buna, si asta mai recent invatata cand ma pun in maini si prind mingea cand vine de sus. Oricum erau foarte multe care mi se pareau foarte grele si pe unele din ele acum le fac la perfectie lejer.

  ReplyDelete
 6. Ce porecla mi-ai da ?(ma cheama RaDU)?:))

  ReplyDelete
 7. Clipurile sunt excelente te-am gasit pe youtube cand cautam driblinguri pe net si ma bucur foarte mult ca te-am gasit am invatat multe scheme noi care imi sunt de folos dar cu freestyle nu prea le am dar o sa incerc cateva scheme imi plac foarte mult si e ca si cum as vedea un magician ce scoate un iepure din palarie mi se pare cam imposibil

  ReplyDelete