Categoriile Freestyle Football

Airmoves (combos, lower body moves)


Sitdown moves


Upperbody moves


Groundmoves

14 comments:

 1. salut, ma numesc Iulian, sunt incepator in freestyle si as vrea sa iti pun cateva intrebari, in legatura cu freestyle clar :)
  poti sa imi lasi un id de messenger, sau profil pe facebook?
  id-ul meu este iulius_man

  ReplyDelete
 2. dupa cum vezi putem discuta aici - pentru asta este acest blog... putem conversa aici sau la oricare alt post/articol de aici. nu prea intru pe mess, si de asemenea imi poti lasa mesaj privat la unu din conturile mele de youtube - yt.com/alexandrual sau invatafreestyle.
  Bafta!

  ReplyDelete
 3. de cati ani practici freestyle football, si daca poti sa imi spui, un procent aproximativ din acesti ani, cat ai facut freestyle si de unde ai invatat?aproximativ cat timp ti-a luat sa jonglezi binisor din sitdown?
  iti multumesc!

  ReplyDelete
 4. fac freestyle de vreo 6 ani, mai serios in ultimii 3 ani.
  am invatat singur, exersand schemele pe care le vedeam pe internet la clipuri cu straini freestyleri. Nu stiu cat timp mi-a luat la sitdown, dar destul de putin, pentru ca deja stiam sa jonglez foarte bine pe picior. Dar fiecare invata in ritmul lui, unii prind mai repede decat altii, cred ca aici intervine talentu.
  salut

  ReplyDelete
 5. de la ce varsta ai inceput sa practici freestyle?

  ReplyDelete
 6. cam pe la 13 ani dupa ce am vazut la televizor o reclama cu ronaldinho facand ATW. Atunci am facut prima schema a mea in freestyle. am iesit afara si intr-o ora-doua am reusit atw.
  :)

  ReplyDelete
 7. esti super tare frate! dar... as vrea sa pui si niste tutoriale cu niste dribblinguri pt fotbal am invatat toate flip-flap, braziliana etc.

  ReplyDelete
 8. flip flap si braziliana sunt modalitati de dribling !
  oricum scot zilele astea si alte miscari de dribling explicate.
  sa fii pe faza pe www.youtube.com/invatafreestyle dai subscribe/te abonezi eventual ca sa flii mai usor cand pun un clip nou.

  ReplyDelete
 9. Asta nou e simplut ;) dar lam folosit cand jucam fotbal cu prietenii (leam folosit pe toate oricum) si ma intrebau de unde le scot... si yo le spuneam ca ma invata antrenoru meu online :)))!
  In fine daca ai reusi sa faci un tutorial cu un dribbling foarte derutant pt adversar...oricum si astea sunt bune dar vreau sami imbogatesc arsenalul =]]]

  ReplyDelete
 10. Salut Cipi!
  probabil ai comentat aici referitor la tutorialul asta nou (trebuia sa dai comment la articolu respectiv, dar nu-i nimic).
  Este simplu intr-adevar. Asta era si ideea, adica asta am vrut sa fac am filmat niste miscari simple, si urmeaza sa mai postez inca vreo 2-3 simple. Dar in joc, poti sa faci cel mai simplu dribling dar sa il faci rapid incat sa iti iasa si chiar sa driblezi adversaru. Si tocmai ca daca e prea complicata schema va fi mai greu sa iti iasa perfect si sa treci de advs. Dar fii pe faza ca pregatesc unele si mai complicate. :)
  ma bucur ca au inceput sa vina mai multe comentarii pe blog, si astept in continuare de la oricine cat mai multe intrebari sau idei/sugestii.

  ReplyDelete
 11. Sall.... eu vreau sa pui scheme mai usoare cum ar fii braziliana danu os stiu sti dealea si sunt incepator

  ReplyDelete
 12. ca vreau sa in vat de la tn ca esti prov foarte bun

  ReplyDelete
 13. braziliana nu mi se pare usoara, dar aproape nici o schema nu este usoara, la fiecare e nevoie de exercitiu /antrenament ca sa o reusesti. In curand voi posta si alte scheme si tutoriale de fotbal.
  Merci de mesaj!
  Bafta!

  ReplyDelete
 14. Swuper si eu is bun la fotbal pt u cu tutorialele mai ajutat ff mult si multumesc mai am nev de niste dribling ms pt tutoriale bicicleta si elastico :)

  ReplyDelete