01 July, 2011

Uitati-va la acest clip, cu doua legende ale freestyle-ului !

Acest clip este postat pe youtube in 2008, si contine imagini din culisele concursului de freestyle MOTG (masters of the game) din 2003.
Ii vedem acolo in culise "backstage" pe doua legende adevarate ale freestyleului - Abdullah, maestrul din Amsterdam, si pe Mr. Woo, unul din primii freestyleri completi din lume.

ASTIA DA LEGENDE... nu aia din prezent care fac de 2-3 ani freestyle si fac nu stiu ce record de combinatii 'no touch' de airmoves...

Abdullah facea atunci in 2003 un sitdown impecabil, extrem de controlat, cu variatie incredibila de scheme, scheme pe care mai nimeni nu le facea atunci, si pe care chiar si acum daca un freestyler le face, se poate considera foarte bun.
Si Mister Woo (numele sau de scena) avea un control allround(la toate categoriile FS) incredibil, si era cam primul care a format conceptul de 'freestyle performance' / 'freestyle show' ! El a fost primul campion mondial de freestyle, castigator fiind in acel an - 2003 - la acel prim concurs international de freestyle-football.

Va las sa savurati clipul, care este GENIAL pentru ca ei sunt GENIALI !!!

No comments:

Post a Comment