15 August, 2011

Despre gestul lui Gunther de la Campionatul de Freestyle de la Praga

Pentru cine nu stie despre ce este vorba - vedeti aici !
Din cate am inteles, a fost descalificat din sectiunea respectiva de competitie, dupa ce a facut ce a facut.
Nu cred ca ar fi trebuit sa fie descalificat pentru asta, fiindca pana la urma, nu a insultat pe nimeni (in mod personal, uman) si nu a lovit pe nimeni (decat atunci cand a aruncat mingea, care poate ca l-a lovit pe Sean - unul din cei din juriu pe care i-a ironizat si cu care am inteles ca ar fi stat mult de vorba dupa aceea )
Cei care spun ca i-a jignit pe cei din juriu, gresesc! pentru ca nu a zis ceva de genu "cretinule, idiotule" sau mai rau.
E adevarat ca a facut intr-un fel misto de nivelul lor de freestyle, vrand sa spuna ca ce fac ei este prea simplu si nu reprezinta cu adevarat ceea ce inseamna freestyle-football - asta este opinia lui. S-a razboit cu ei intr-un fel. Dar prin freestyle, totul legat strict de freestyle, acel misto si umilinta la care i-a supus intr-un fel, au fost strict legate de freestyle si nu de chestiuni personale/umane/morale. de aceea nu cred ca este asa de rau si nu trebuie judecat asa de aspru.

E adevarat ca a fost cam arogant felul in care a facut-o, dar pana la urma a fost totul pt entertainmentul publicului, si parca toata aceasta chestie este bazata sau acoperita de abilitatile lui (intotdeauna am crezut ca acea aroganta /mandrie poate fi justificata si inteleasa si chiar acceptata daca este bazata pe ceva real/concret - poti sa te lauzi, daca ai cu ce)
A dovedit ca poate face si alte chestii in afara de chestiile grele de airmoves pe care le face de obicei, si apoi a reusit acea combinatie de trickuri criminal de grea.

Singura chestie unde nu sunt de acord cu el, este aceea in care vrea sa spuna ca acele miscari ii reprezinta pe respectivii pe care i-a ironizat; cand de fapt Sean de exemplu, face niste chestii foarte variate nu numai alea, si chiar si combinatii de airmoves - a demonstrat-o in cateva randuri. Cred ca asta este valabil si pentru ceilalti vizati.

No comments:

Post a Comment