27 August, 2011

Tot ei! Tot el! Tehnica si inteligenta inving din nou ! YES !

Super cupa Europei 2011 26 august - Barcelona - Porto 2-0

Barca si-a facut jocul ei perfect controlat si sigur, Porto nu a aratat foarte multe, neavand prea multe sanse in acest meci. Meciul curge in favoarea Barcei dupa ce Messi profita de o pasa gresita catre propriul portar, il dribleaza pe acesta si inscrie 1-0 pentru Barcelona. Asa ramane si la pauza scorul.

In a aoua repriza cei de la Porto incep sa devina nervosi pentru ca nu prea reuseau sa atinga mingea, si astfel curg si faulturile si cartonasele.
Spre finalul meciului, Porto ramane fara doi oameni, intre cele doua eliminari Barcelona marcand cel de-al doilea gol prin Cesc Fabregas dupa o pasa geniala peste aparare a celui mai bun fotbalist al lumii, Leo Messi. Preluarea pe piept a lui Cesc, si voleul relaxat ca si cand ar fi jucat in curtea scolii, pe o punga de seminte, demonstreaza clasa magnifica a acestui jucator, care se potriveste perfect cu rangul echipei lui Guardiola.

Oare cate ravagii vor face de acum incolo acesti doi jucatori in tandem, unindu-si maiestria, tehnica, talentul si placerea maxima de a juca fotbal ?

Fotbalul frumos are castig de cauza !
link highlights supercupa

No comments:

Post a Comment