26 August, 2011

Problemele unei echipe coplesite de prea multi jucatori 'geniali' si prea multi 'sefi'

Nici n-a trecut mult timp de la glorioasa si magnifica victorie a Stelei impotriva celor de la Mioveni si deja au inceput povesti telenovelistice in cadrul conducerii clubului din Ghencea... PARDON! de prin toata tara, de unde prind si ei.
Ma intreb, daca nu s-ar fi intamplat chiar nimic intre conducatorii clubului, Levi, MM, Raducan, nici o disensiune nu ar fi avut loc, si relatiile de colaborare dintre ei ar fi fost normale, chiar s-ar fi declansat tot acest val de zvonuri, conferinte de urgenta ale managerilor, sau interventii mustratoare si impaciuitoare ale patronului, de pe post de mama, tata si parinte spiritual al familiei Steaua ?
Si pana la urma, daca totul era ok, de ce sa ii cheme pe toti la palat? un telefon nu era de ajuns: "Bai MM, e totu ok, te-ai luat de Levy cumva" si daca al lui om numaru unu zicea ca totul este ok, atunci nu mai era nevoie de nimic.. nici de conferinte, si nici de reuniri la palat... intre ei relatiile sunt ok, deci ce conta ca un ziar 'mincinos' spune una sau alta...??
Poate si Astra are vreo mica vina in toata nebunia asta nu?
Desi are toate aceste vedete in lot, cum au spus multi sustinatori ai Stelei, ei, cei care vor sa faca performanta in europa, si sa ajunga in finala EuropaLeague, nu au putut sa invinga Astra, ba mai mult, au fost batuti de Astra.
TSKA a fost invinsa cu 2-0 de o echipa care s-a multumit cu avantajul creat, si care nu a aratat prea mult spirit ofensiv. In plus cei din Sofia au pus presiune foarte mare pe cei de la Steaua in a doua repriza, si baiatu ala cu numarul 11 i-a cam insirat pe cei din defensiva Stelei.
Steaua nu poate fi deloc linistita cu scorul si jocul prestat in primul meci, cei de la TSKA avand capacitatea sa bata la scor in acest retur.
Sa vedem daca reorganizarea asta facuta de Gigi la nivelul stafului tehnico-tactic a creat energie buna in cadrul jucatorilor. Oare daca vine cineva la ei, si le zice "Take me to your leader!" vor stii ce sa faca ?

No comments:

Post a Comment