27 September, 2011

"Ignorance is bliss" sau "prostia te fereste de stres" :)

Cat de cretini sunt unii !?!... asa de cretini, incat atunci cand incearca sa fie smecheri si subtili si misleading, o fac atat de prost incat se dau de gol din prima.
Si o fac atat de cretinistic incat e de ras!

Cat de prost/ignorant/dus cu pluta trebuie sa fii ca sa te minti singur sau sa accepti minciuna venita de la prietenu tau de minge... adica.. de cruce, despre actiunile/realizarile tale sau ale respectivului?

Deci el, prietenu, face o chestie, si el stie ca o sa fie apreciata nu foarte bine de cei din jur, si nici el nu prea este foarte multumit, dar tu ii zici : "bah a fost perfect, esti cel mai tare" . BA MAI MULT! esti atat de idiot incat o spui si public, sa auda si sa vada si altii. Aluia ii trece intr-o secunda acea stare de autoevaluare autentica, si se complace in dulcea autoamagire.

Incepusem cu "cat de prost trebuie sa fii" , dar m-am lamurit fara nici un dubiu ca de fapt, nu e vorba doar de unu din cei doi din caz... AMANDOI SUNT DUSI !

Fiti cu bagare de seama, ca desi in cazul mai sus mentionat este vorba doar de doi protagonisti, caracteristicile si rationamentul respectiv poate fi observat si la nivel de gasca.

Daca vreodata divinitatea va ajuta si deveniti constienti de aceste simptome, nu ezitati sa contactati imediat medicul sau farmacistul.

a fost un articol din categoria "ganduri despre natura umana"
PS: aceste probleme mentale se regaseau si la domnu ala Avram, fostul sef al arbitrilor la fotbal, care este retinut zilele astea pentru acceptare de spaga: invitat la o emisiune in direct, i se aratau imagini cu o faza in care clar un jucator il faulta pe altul, cu zoom, cu incetinitoru, ca sa nu fie nici un fel de dubiu, iar el spunea raspicat si perfect convins "NU, aici nu este nici un fault!"

No comments:

Post a Comment