21 September, 2011

SUPER campanie de promovare a Freestyle-ului in Malaysia

Tocmai s-a incheiat, acum 2 zile, un campionat/turneu international de freestyle-football, organizat in Malaysia. Este primul campionat de genul turneu, pentru freestyle-football din lume.

Faptul ca a fost tip turneu, a insemnat ca pe langa campionatul propriu-zis de freestyle, pentru care organizatorii - formati din mai multe firme mari din malaysia si nu numai - au invitat 16 dintre cei mai buni freestyleri din lume la ora actuala, a fost o intreaga campanie de promovare si raspandire a acestui sport-spectacol, la nivelul intregului oras Kuala Lumpur, de la scoli, magazine pana la diverse show-uri de televiziune locale. 

Asadar in zilele premergatoare concursului, toti freestylerii invitati, au fost implicati in tot felul de activitati, facand freestyle-football in diverse locatii, atragand sute de priviri si cereri de autograf din partea localnicilor incantati din capitala Malaysiei.

Campionatul a fost unul senzational, cu niste performance-uri si battle-uri incredibile, foarte multe elemente noi inventate, cativa freestyleri ajungand sa reuseasca acrobatii foarte grele in sine, dar tinand si mingea sub control in acelasi timp. Toate acestea pentru premii in bani in valoare totala de 8000 lire sterline pentru cei 3 ocupanti ai podiumului.

Multe clipuri cu battle-uri senzationale de acolo gasiti in articolul precedent (mai jos).

No comments:

Post a Comment