10 July, 2012

Despre RedBullStreetstyle Romania si un concurent care ar trebui descalificat

Mai este o zi pana cand se termina perioada de votare a clipurilor inscrise in competitie. Pe 15 va fi finala LIVE unde ar fi trebuit sa se confrunte 32 de freestyleri, primii votati pe site-ul redbullstreetstyle.sport.ro
Se pare ca nu o sa fie nici macar 32 de clipuri trimise in concurs. SI oricum dintre cele trimise vreo 3 sunt niste vrajeli, cu imagini cu freestyleri din strainatate, si alte cateva sunt niste clipuri aruncate la plictiseala de unii care nu fac nici macar 2 scheme de freestyle, si care sigur nu se vor prezenta la finala de pe 15.

Cea mai interesanta chestie este legata de concurentul Stefan Florescu. Da, cel care a participat la romanii au talent anu trecut si cel care apare in promo-ul de prezentare a acestei competitii.
Adevarul este ca sunt sanse foarte mari ca lui sa i se ia dreptul de participare la aceasta competitie, DACA cineva va face o contestatie serioasa catre cei de la redbull si sport.ro(cei care promoveaza competitia) mentionand niste argumente serioase si logice pe care le-ar putea observa oricine care se uita atent la tot ce s-a intamplat pana acum legat de aceasta competitie.
Bineinteles, chiar si dupa aceasta contestatie, daca ar fi ea facuta de cineva, decizia celor de la redbull si sport.ro nu ar fi sigura, acestia putand sa faca ce vor ei, nefiind presati intr-un mod foarte serios, decat daca s-ar actiona mai departe, mai serios, in sensul unui proces.
Desigur probaabil ca nimeni nu va face asta, pentru ca este prea multa bataie de cap pentru interzicerea, fie ea si pe buna dreptate, a lui Stefan Florescu din concurs.

Nici eu nu imi doresc asta, pentru ca il consider unul dintre cei mai buni freestyleri din Romania, si daca as fi la o astfel de competitie, as vrea sa incerc sa castig stiind ca este si el participant, si in general sa fie cei mai buni freestyleri.

PS: ieri a aparut si clipul meu pt competitie. Azi este ultima zi de votare.
Inca astept sa aflu unde se va tine exact aceasta competitie.

No comments:

Post a Comment