26 March, 2010

O super-competitie de freestyle organizata in Polonia !

Cred ca este foarte important sa spun ca Polonia este una din cele mai puternice tari cand vine vorba de freestyle-football si de numarul practicantilor. De cativa ani ei organizeaza mai multe competitii de freestyle de mare anvergura la care pot participa freestyleri de oriunde de pe glob.
De data aceasta vreau sa vorbesc putin despre Pyrzyce - nu ma intrebati ce este, de unde vine numele... probabil este localitatea, sau pur si simplu asa se numeste aceasta competitie care s-a tinut in week-endul 19-21 martie 2010.
Au fost aproximativ 40 de participanti polonezi, si din alte tari vreo 10. Dintre tarile participante se numara si Suedia, Anglia, Franta, Norvegia, Rusia. Premiul I din cate am inteles este un laptop, si de asemenea s-au dat tot felul de premii mai mici pentru cei clasati pe locurile imediat-urmatoare. A fost o nebunie din ce am vazut pe net, acolo fiind prezenti cam cei mai buni freestyleri din lume. Cele mai spectaculoase, dificile si creative performance uri din lume au fost acolo cu siguranta !!!
De aceea va arat o mostra din ceea ce s-a intamplat acolo, cu doi dintre cei mai buni: Palle(suedez) si Clyde(polonez):

No comments:

Post a Comment