11 September, 2010

wow.. 'romanii au talent' runda urmatoare.. 3 DA-uri ! da de unde...

Dupa cele 3 DA-uri, runda urmatoare e de fapt runda lor... pentru ca asta inseamna acest show "Got Talent" - asta e formatul lor idiot.. asa este peste tot.. de fapt, in runda urmatoare, din toti cei care si-au primit DA-urile, care aveau ceva de calitate, impresionant, penibil/de ras,  sau pur si simplu ceva nou ce nu prea s-a mai vazut, ei - organizatorii, juriu..whatever - aleg pur si simplu un numar de reprezentatii, asadar doar un procent din toti acei 'fericiti'(unii din ei doar temporar) care au primit cele 3 confirmari din juriu, vor ajunge sa participe in semifinale, care vor fi televizate in direct.
Pentru organizatori, cei care aleg, si pentru cei care vor fi alesi, totul va parea OK, dar pentru multi din aia care au primit DA-uri si care nu vor fi chemati niciodata pt a participa mai departe in concurs, este un mare kkt, o dezamagire si amagire totala !

Cum sa ti se zica: "3 DA-uri, deci ai trecut de faza asta.." dar de fapt nu ti se zice ca asta nu inseamna automat ca ai si intrat in faza urmatoare, si foarte multi nu stiu asta si vor avea parte de o mare deceptie cand vor fi chamati sa li se spuna care merg mai departe si care nu.... si asta alta marsavie, nu se poate sa ii sune sau sa le trimita un mail in care sa ii anute daca au mers mai departe, ci sunt chemati toti cei care au primit Da-uri, in nush ce sala si acolo sunt anuntati, si asta doar ca sa se mai filmeze ceva, fetele dezamagite si cele fericite, ca sa iasa show-ul nu?...
Asta este acest "got talent". Nu spun neaparat ca acum la Romanii au talent 2010, acei oameni care sunt acolo ca organizatori sau juriu sunt niste meschini care la asta vor sa ii supuna pe concurenti, dar asta este show-ul, asta este formatul, adica unul parsiv, inselator si foarte stresant pentru participanti!

"Daily Mail", ziar britanic, spunea despre acest show:
" applicants are being kept waiting for over 10 hours with no food or drink provided, with no certainty of being allowed to perform more than a few seconds of their act. Staff intentionally built up the hopes of low-quality performers in order to maximise the dramatic effect of the judges' put-downs, and the fine points of the contracts performers must sign, which gives the show infinite freedom to "modify" the footage for their own purposes, and to use the footage indefinitely for whatever purpose they choose. "

Cine vrea sa treaca prin toate astea, cu o incertitudine continua, n-are decat, dar pentru oamenii care au intr-adevar ceva valoros de aratat, nu cred ca merita !

AL

1 comment:

  1. dap am vazut ce o sa fie in emisiune urmatoare: o sa aleaga concurentii care vor ei sa fie in semifinale, si practic nu mi se pare corect din moment ce se spune ca 3 DA-uri te vor duce in etapa urmatoare
    RESPECT AL!!!

    ReplyDelete