30 August, 2011

Freestyle Show la World dunk contest 2011 la Sport Arena

Un scurt montaj cu performance ul meu de freestyle football impreuna cu Lorenzo din Italia care a facut Freestyle Basketball + slam dunkuri, saritura de pe panou si miscari de dans senzationale de la evenimentul de la Sport Arena 27 august 2011 Bucuresti


In acest weekend, 27-28 august, a avut loc cel de-al 4-lea turneu de Streetball de la Sport Arena pe anul 2011. De asemenea organizatorii au pregatit un nou Concurs international de Slam-Dunkuri la care au participat 8 dunkeri din diferite tari de pe glob printre care si un reprezentant al Romaniei.

Ca de obicei concursul de dunkuri a fost atractia principala, publicul fiind martor la sarituri senzationale care mai de care mai spectaculoase. Peste motocicleta, peste Mercedes, peste alti dunkeri, peste majorete toate acestea spre deliciul celor prezenti acolo la Sport Arena.
Nu au lipsit nici showurile de Freestyle Basketball si Football, dansurile majoretelor si miscarile fantastice ale unei trupe de dansatori de break-dance hip-hop din Franta.

A fost un weekend de exceptie cu muzica buna, atmosfera incendiara, public entuziasmat care s-a incheiat cu un concert Guess Who. Sunt foarte bucuros ca am putut fi acolo si am putut lua parte la spectacolul creat, eu prestand cu o demonstratie de Freestyle Football.

No comments:

Post a Comment