06 January, 2017

A împlinit un an la Real dar e băiat mare! Zidane va primi de două ori mai mulţi bani de buzunar

Zinedine Zidane a împlinit pe 4 ianuarie 2017 exact un an de când este la conducerea echipei mari a lui Real Madrid şi a avut un parcurs excelent, aducând 3 mari trofee:
Champions League, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

De 38 de meciuri nu au mai fost învinşi iar miercuri au reuşit să îi bată cu 3-0 pe cei de la Sevilla pe Bernabeu în primul tur al optimilor Copa del Rey.



Zidane are în prezent un salariu de aproximativ 4,2 milioane Euro net pe an, echivalentul a 3,6 milioane de lire sterline pe un contract valabil până în iunie 2018 iar cei de la conducerea Realului se pare că au de gând să îi pelungească actualul contract dublându-i salariul anual, conform informaţiilor celor de la El Confidencial.

Nici semne de întrebare nu sunt legat de optiunile de viitor ale lui Zinedine Zidane, acesta fiind hotărât să rămână la Real Madrid cât mai mult în continuare. Nimeni nu şi-ar putea închipui altceva dupa ce a avut un început aşa de strălucit în primul an la cârma unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume.

Odată cu noua mărire, Zidane va ajunge pe locul 8 în lista celor mai bine plătiţi antrenori de fotbal din lume urmând sa îi ia acea pozitie lui Antonio Conte de la Chelsea, care are 7.600.000 Euro brut pe an. Lista culminează cu antrenorul Luis Enrique de la Barcelona care are cel mai mare salariu dintre Manageri - 16 milioane Euro net.

No comments:

Post a Comment