10 January, 2017

Cristiano Ronaldo si Casey Affleck | FIFA si Golden Globes - Cele mai cretine decizii - premii acordate pe vrajeala!

Cristiano Ronaldo si Casey Affleck FIFA si Golden Globes - Cele mai cretine decizii - premii acordate pe imagine, politic si relatii.











Desigur, cand zic de relatii, nu am nici o dovada, ca nu cunosc lumea aia, dar am ochi si creier ca sa judec sa analizez si sa vad cand o prestatie este foarte proasta sau in orice caz, departe de a fi cea mai buna intr-un anumit domeniu.
Asta este cazul celor doua premii, pentru cel mai bun fotbalist acordat de FIFA(care de fapt e decis de niste voturi) si Globurile de Aur pentru cel mai bun actor.

Se pare ca imaginea lui C. Ronaldo si campaniile lui de Marketing si-au facut efectul si au ramas intiparite in mintea unor grupuri respnsabile cu voturile pentru acest premiu in ciuda evidentei si faptelor si prestatiilor sale de-a lungul anului.

Mi-e scarba sa vad ce se intampla la nivel mondial in mai multe domenii.

Casey Affleck un actor care de multe ori recunostea chiar el ca nu e demn de a juca alaturi de alti actori care sunt cu adevarat buni cum ar fi Christian Bale(a nu se confunda cu Gareth Bale) ajunge sa joace in multe filme cu alti geniali actori cum ar fi Morgan Freeman sau Matt Damon doar pentru ca a fost de mic impreuna cu fratele lui Ben Affleck(alt actor slab) si Matt Damon(care e intr-adevar foarte bun).

Ia acum premiul pentru cel mai bun actor in aceasta drama realista monotona si deprimanta in care nu face absolut nimic decat sa afiseze exact fata lui pe care o are dintotdeauna si cu aceeasi vorba proasta si incurcata si incalcita - total nedemna de un actor adevarat. Si totusi incredibil este de mult apreciat si laudat de multi actori buni din aceasta bransa pentru cateva roluri pe care le-a avut.

Asta e lumea in care traim. De foarte multe ori intr-un domeniu li se vor acorda merite mult mai mari unora in detrimentul altora mult mai buni ca ei. De ce? Din diferite motive: relatii, imagine, manipulare, bani, interese.

Lui Cristiano Ronaldo i s-a dat premiul de catre 4 grupuri care au votat - fanii, jurnalisti alesi din publicatii internationale, antrenori si capitanii de echipe nationale. E incredibil ca oameni din fotbal nu vad ca acest asa-zis superstar, nu a avut mai multe decat cifre bune obtinute prin conjuncturi favorabile, contrastand de fapt cu adevarata lui prestatie pe teren in foarte multe meciuri, printre care cel mai mult as mentiona EURO 2016 unde sa fim seriosi, nu a jucat mai nimic, si nu numai la reusite, dar la activittea si cheful lui pe teren - mai tot timpu era pe loc aratand lipsa de placere/dorinta/determinare si o atitudine total nedemna de cel unul din cei mai bine platiti fotbalisti din lume de la unu din cele mai mari cluburi ale lumii - real Madrid.

Cine merita mult mai mult sa castige !
Cand concurezi cu Denzel Washington la Best actor - si iei tu premiu pt rolu ala din manchester pe mare...e clar ca ceva e de cacat rau acolo!!!
Si la fotbal - sa ne uitam la Griezmann, NEYMAR, Lewandowski - de astia nu ati auzit?


No comments:

Post a Comment