09 October, 2011

RUSINE MUTU, cu tot cu scaritele tale !

Nu ca ar mai avea vreun rost, nu ca se vor simti si ei putin prost la auzul altei serii de critici bine meritate, dar cred ca lucrurile trebuie spuse pe bune, pentru ca sunt unele voci care se repezeau cu laudele la adresa lui Mutu la 2-1 pentru Romania si la mingea trimisa printre picioarele adversarului la mijlocul terenului.
Ei, tricolorii, antrenorul si staful reprezentativei oricum vor declara ca sunt foarte multumiti de joc, pentru ca, daca ne amintim bine, ei erau multumiti si de jocul cu Franta, ba mai mult, si dupa amicalul cu San Marino, selectionata practic inexistenta in fotbalul mondial, pe care i-am batut doar cu 1-0, Piturca spunand ca am jucat foarte bine in cea mai mare parte a jocului. Ne mint pe noi si se mint si pe ei fara sa le fie rusine, intr-un mod aproape patologic. Ei bine, ar trebui sa le fie!

RUSINE Piturca! RUSINE Mutu! RUSINE Tamas!

De Moti saracu' ce sa mai zic, face si el ce poate.

Dupa ce dai un gol cu poarta goala, esti lasat sa bati tot tu un penalty pe care il executi cu nonsalanta unuia care se crede prea stralucitor ca sa i se reproseze chiar si o scarita eventual ratata, in meciul fara miza pentru calificare, te crezi iar vedeta suprema, privind agale catre tribune, dupa singurul sprint mai serios pe care il faci in tot meciul.

Toata echipa de la mijloc in sus, dupa golul de 2-2, din momentul in care pierdeam mingea, ramanea inerta in gazon uitandu-se inspre aparare care incerca sa recupereze. Doar Torje ce s-a mai batut si Marica, cel care ar fi meritat mult mai mult un gol decat Mutu, care a primit acele goluri cadou pe tava.
Respect pentru Bourceanu, singurul care are daruire si atitudine de invingator pana la sfarsitul meciului!
La 2-1 daca eram o echipa buna, mai buna decat Belarusul, asa cum ar fi trebuit, faceam in asa fel incat sa ii presam constant cu pase rapide si centrari agresive mergand catre 4-1, 5-1.
In schimb, EI se credeau vedete, calificarea oricum ratata, avantaj minin pe tabela, pasand scurt la mijlocul terenului fara pic de initiativa; initiativa pe care ar trebui sa o aiba o echipa care vrea sa devina omogena, pregatita sa porneasca urmatoarea campanie cu hotarare de invingatori.
Increzuti, delasatori si fara daruinta !

Sper sa vina odata si perioada cand echipa nationala va avea macar o generatie AURITA, daca nu de aur!

No comments:

Post a Comment